Liverpool are cota 7 la victorie, iar Tottenham 41. Pe care o alegi?

In vederea derbyului dintre Liverpool si Tottenham ai ocazia de a paria la cote marite pentru victoria uneia dintre echipe daca esti utilizator nou.

Casa de pariuri care iti ofera aceasta sansa este 888sport, care le acorda cota 7.00 la victorie celor de la Liverpool si cota 41.0 oaspetilor. Liverpool este neinvinsa in campionat, etapa trecuta inregistrand singurul pas gresit, pe cand Tottenham se afla pe locul 7. De punctat ca Liverpool a marcat de doua ori in fiecare din ultimele 4 intalniri directe de pe teren propriu. 

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la 888sport pana pe 27 octombrie, ora 18:30. Pariaza apoi pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in duelul Liverpool vs Tottenham. Exact 25 lei se iau in calcul in vederea cotei marite. Dupa plasarea pariului, pe bilet iti va aparea o casuta, ce trebuie bifata pentru a beneficia de cota marita. In ciuda acestui lucru, vei avea in continuare ocazia de a obtine bonusul de bun-venit de la 888sport, in valoare maxima de 1 000 lei.

Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in meciul dintre Liverpool si Tottenham iti pot aduce 175 lei sau 1 025 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore. Bonusul trebuie pariat de 10 ori in termen de 60 zile pe o cota minima de 2.00. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 27 octombrie, ora 20:30
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in meciul dintre Liverpool si Tottenham
  • Miza este de exact 25 lei
  • Daca pariul va fi „verde” vei obtine cash instant castigul conform cotei marite, pentru ca restul pana la 175 lei sau 1 025 lei sa ti se crediteze ca bonus in maxim 72 ore
  • De 10 ori trebuie rulata suma bonus pe o cota minima de 2.00 in termen de 60 zile

Pariaza pe castigatoarea acestui derby