Liverpool are cota 30.0 pentru calificarea in semifinalele Champions League

Liverpool este singura echipa din sferturile de finala ale Ligii Campionilor care s-a impus la mai mult de un gol diferenta in prima mansa. Dupa acel 2-0 inregistrat in urma cu o saptamana pe Anfield in fata lui Porto, este greu de crezut ca echipa antrenata de Jurgen Klopp nu va accede in semifinale. Drept urmare, te invit sa profiti de cota 30 ca Liverpool sa se califice in semifinalele Champions League, oferita de casa de pariuri Betfair.

Pariaza acum pe calificarea “cormoranilor” >>>

Ce trebuie sa fac?

Pentru a fi eligibil la aceasta promotie trebuie sa iti creezi cont la Betfair pana la ora partidei (miercuri, 22:00) introducand codul ZFBNJM. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe faptul ca Liverpool o va elimina pe Porto si se va califica in semifinalele Champions League. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

In cazul foarte probabil in care Liverpool o va elimina pe Porto miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul pana la 150 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana miercuri, ora 22:00, introducand codul ZFBNJM
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook conform caruia Liverpool se va califica in semifinalele Champions League
  • Cel mult 5 lei se au in considerare in vederea cotei marite
  • Daca Liverpool se va califica miza ti se va rambursa instant cash, pe cand restul pana la 150 lei ti se va credita ca freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2

Pariaza acum pe calificarea “cormoranilor” >>>