Liderul Romaniei are cota 60 la victorie contra celor de la Dinamo

Dupa ce Viitorul Constanta, ocupanta locului secund, s-a impiedicat in aceasta runda, CFR Cluj a ramas pe prima pozitie. Dupa acest weekend se poate distanta la 4 puncte daca se va impune in deplasarea cu Dinamo, pozitionata pe 9. Inaintea acestei runde ardelenii aveau cea mai buna ofensiva, insa si cea mai buna defensiva la egalitate cu Sepsi. In ultimele doua intalniri directe cu Dinamo ca gazda, aceasta nu a marcat niciun gol, primind 5. Daca esti de parere ca nici acum dinamovistii nu vor avea replica in fata ardelenilor te invitam sa profiti de cota 60.0 oferita de casa de pariuri Betfair pentru victoria oaspetilor.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a fi eligibil la promotie creeaza-ti cont la Betfair pana la ora meciului (10 noiembrie, 19:00) introducand codul ZFBNNE. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria celor de la CFR Cluj in fata lui Dinamo. Maxim 5 lei se iau in considerare la cota marita, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

CFR Cluj are cota 60 pentru o victorie cu Dinamo, daca se va impune tu urmand a castiga 300 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, pe cand restul il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Pe o cota minima de 1.2 trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile din piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana la 10 noiembrie, ora 19:00, introducand codul ZFBNNE
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria lui CFR Cluj in fata dinamovistilor
  • Cel mult 5 lei se calculeaza la cota marita
  • Daca CFR Cluj va castiga miza se va rambursa cash instant, pe cand restul pana la cel mult 300 lei il vei primi in maxim 24 ore ca freebet
  • Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2

Pariaza pe succesul liderului Ligii I