Juventus este campioana dar tot ar putea pierde jucatori importanti

Juventus a avut parte de un sezon exceptional si a reusit sa obtina cel de-al cincilea titlu consecutiv. Insa, in ciuda acestei performante, campioana Italiei s-ar putea vedea nevoita sa treaca pentru al doilea an la rand printr-un proces de reconstructie. Asta deoarece ar putea sa piarda doi dintre cei mai importanti oameni ai sai din cauza unor aspecte contractuale. In cazul in care nu stiai deja, este vorba despre Alvaro Morata si Juan Cuadrado.

 

Despre Morata se spune ca nu ar fi fericit cu pozitia sa actuala. Atacantul spaniol nu ar fi multumit de faptul ca fost lasat pe banca in multe meciuri de catre Massimiliano Allegri. Numeroase publicatii internationale au mentionat ca Morata ia in considerare o plecare de la Juventus, una dintre echipele cele mai interesate de serviciile sale fiind Arsenal.

 

Arsene Wenger are mare nevoie de un atacant de valoare, iar Morata ar fi una dintre principalele sale tinte. Real Madrid se pare ca stie, insa, de acest lucru si ar dori sa activeze o clauza de cumparare pe care a inclus-o in contractul cu Juventus. Spaniolii ar vrea sa-l cumpere pe Morata inapoi pe 30 de milioane de euro, pentru a-l vinde celor de la Arsenal pe mai multi bani. De asemenea, Pep Guardiola ar fi fost impresionat de Morata in dubla dintre Bayern si Juve din acest an si ar vrea sa-l aduca la Manchester City. Nu exista, insa, prea multe informatii suplimentare.

 

Cat despre Cuadrado, trebuie amintit faptul ca acesta este doar imprumutat de la Chelsea. Jucatorul este, totusi, foarte fericit la Torino, conducerea este multumita de el si unii au sugerat ca torinezii ar putea sa-l cumpere. Insa, jucatorul ar fi un element important in planurile lui Antonia Conte, actualul selectioner al Italiei, care o va prelua pe Chelsea dupa finalul campionatului european. Conte si l-ar fi dorit pe Cuadrado si pe vremea cand antrena Juventus, insa nu a fost posibila aducerea acestuia.

 

Iar acestea sunt doar doua situatii legate de contracte. Nu am mentionat faptul ca echipe uriase ale Europei ii urmaresc pe Paulo Dybala si Paul Pogba. Dybala este considerat unul dintre cei mai valorosi tineri jucatori din lume, iar Pogba a trezit de ceva vreme interesul celor mai mari cluburi ale Europei. In cazul in care Juventus reuseste, totusi, sa-si pastreze jucatorii, ar putea avea sanse mari in anii urmatori la castigarea Champions League.

 

Cotele caselor de  pariuri

 

Sportingbet

Unibet

Winmasters

NetBet

Fortuna

Juventus

1.25

1.30

1.32

1.27

1.285

Carpi

11.00

11.00

10.00

11.25

12.00

 

Cel de-al cincilea titlu consecutiv al echipei a fost garantat de infrangere celor de la Napoli pe terenul Romei. In cazul in care napoletanii castigau, acestia le-ar fi dat ocazia torinezilor sa castige titlul pe propriul teren. Juventus intalneste Carpi in urmatoarea etapa din Serie A.