Jocurile Olimpice: Argentina nu se va putea baza pe multi jucatori importanti

Dupa cum probabil stii deja, echipele de fotbal de la Jocurile Olimpice trebuie sa fie compuse doar din tineri. Conform regulamentului, o echipa are voie sa includa doar trei jucatori cu varste mai mari de 23 de ani. In rest, toti membrii trebuie sa aiba varste mai mici de atat. In cazul Jocurilor Olimpice de la Rio, jucatorii trebuie sa fie nascuti dupa 1 ianuarie 1993.

 

Insa in acest an, selectionerii se confrunta cu o problema din ce in ce mai importanta in ultima perioada: echipele care nu sunt dispuse sa le dea voie jucatorilor sa evolueze la competitie. Argentina, de exemplu, ar putea fi una dintre cele mai importante victime. Printre cei pe care nu ii vom vedea se numara Paulo Dybala, Jonathan Calleri, Cristian Pavón, Augusto Batalla si Mauro Icardi.

 

Astfel, echipa care a reusit sa obtina aurul atat in 2004, cat si in 2008, ar putea avea parte de probleme importante in acest an. Pentru moment, Tata Martino a reusit sa confirme noua jucatori, printre care se numara Leandro Paredes, de la Empoli, si Ángel Correa, jucatorul celor de la Atlético Madrid.

 

Pariere

 

In acest an, casele de pariuri le dau prima sansa brazilienilor. Argentinienii au a doua sansa, victoria acestora fiind cotata cu 3.75 de catre Sportingbet. Mexic, campioana din 2012, ar o cota de 15.00.