Islandezii se pregatesc pentru Euro 2016 cu un meci impotriva danezilor

Ambele echipe au avut parcursuri interesante in ultimele luni. Islandezii, pe de o parte, au resuit sa termine grupa lor, in mod surprinzator, pe locul doi, in spatele Cehiei, dupa un parcurs extrem de interesant, care a inclus nu mai putin de 6 victorii si doua egaluri. Astfel, nordicii nu au pierdut decat doua meciuri. De cealalta parte, Danemarca a reusit sa termine a treia in grupa sa, in spatele Portugaliei si Albaniei.

 

Astfel, danezii au fost fortati sa joace o runda de play-off impotriva Suediei, pe care, din pacate, au pierdut-o. Prin urmare, ei nu vor evolua la Euro in perioada urmatoare, motiv pentru care unii experti sunt de parere ca motivatia nu va fi la fel de puternica in tabara lor. Pana la urma, trebuie sa tinem cont de faptul ca meciul nu va avea o importanta foarte mare pentru ei pe termen scurt.

 

Cotele caselor de pariuri pentru meciul dintre Danemarca si Islanda

 

Sportingbet

Unibet

Winmasters

NetBet

Fortuna

Danemarca

1.75

1.80

1.84

1.83

1.80

Islanda

4.00

4.75

4.30

4.50

4.50

 

Singurul lucru care ar putea fi afectat ar fi seria de meciuri fara infrangere de care se bucura Danemarca in prezent in fata Islandei. Mai exact, acestia din urma nu au reusit sa-i invinga de 6 meciuri. De asemenea, trebuie sa tinem cont de faptul ca Islandezii au contribuit in mod decisiv la eliminarea Olandei, terminand si inaintea Turciei grupa. Chiar si asa, echipa lui Fatih Therim va evolua la Euro 2016, calificandu-se din postura echipei de pe locul 3 cu cele mai bune rezultate.

 

Insa este relativ greu sa prezicem un rezultat final in cazul acestui meci, mai ales din cauza ultimelor performante ale celor doua echipe. Pe de o parte, Danemerca nu a castigat niciunul dintre ultimele 6 meciuri, pierzand 3 si remizand alte 3. Aceasta nu a reusit sa se impuna in niciunul dintre ultimele 3 meciuri pe teren propriu. Islanda, insa, nu a castigat decat 3 dintre ultimele 8 meciuri, pierzandu-le pe celelalte 5. In aceste conditii, casele de pariuri ii dau favoriti pe danezi, dar merita sa luati in considerare si un posibil rezultat de egalitate.