Inca o cota marita pentru victoria Romaniei contra Armeniei

Dupa cum ne asteptam, casele de pariuri online profita de meciul Romaniei cu Armenia pentru a oferi diverse promotii, unele menite sa atraga clienti noi.
 
Este si cazul celor de la Betfair (click aici pentru recenzie), care ofera o cota mult marita pentru ca ‘’tricolorii’’ sa castige meciul de maine din deplasare. Aceasta este disponibila doar persoanelor din Romania ce se inregistreaza la Betfair in cursul zilei de azi sau a celei de maine pana la ora meciului, folosind codul promotional ZSKM32. Astfel, daca in mod normal cota ca Romania sa invinga este 2.05, cota marita este 7.00. Trebuie sa spunem insa ca daca te inregistrezi cu acest cod bonus nu vei mai fi eligibil pentru bonusul de inregistrare.
 

Poti plasa orice miza doresti pentru acest pariu, insa maxim 10 euro se califica la promotie. Restul mizei va fi inmultit cu acea cota normala, care in momentul actual este 2.05. Pariul conform caruia Romania va castiga trebuie plasat pre-live (inainte de startul meciului) pe piata ‘’Sportsbook’’, nu pe ‘’Exchange’’. De asemenea, acesta trebuie sa fie singur pe bilet. Castigurile din cota normala le obtii cash in cont, iar cele obtinute din cota marita le primesti bonus. Acesta trebuie rulat o singura data pe cota minima 1.5, conditiile de rulaj trebuind sa fie indeplinite in 90 zile. Ca sa facem o comparatie, in cazul in care te inregistrezi la Betfair fara a introduce niciun cod, bonusul maxim este 200 euro, depozitul+bonusul trebuind rulate insa de 3 ori pe cote minime de 1.5. In concluzie, aceasta promotie ni se pare mai buna, mai ales ca Romania are sanse mari sa castige.

Daca ‘’tricolorii’’ nu vor obtine toate cele 3 puncte maine, miza iti va fi rambursata, pana la maxim 10 euro. Aceasta trebuie, de asemenea, rulata o singura data inaintea unei retrageri, termenul avut la dispozitie pentru a face asta fiind tot de 90 zile. Atat in cazul in care pariul este castigator, cat si daca este pierzator, rulajul trebuie efectuat pe piata ‘’Sportsbook’’. Daca plasezi pariuri pe piata ‘’Exchange’’, acelea nu vor fi luate in calcul la rulaj.  Daca pe biletul tau se gasesc mai multe selectii, cel putin una trebuie sa aiba cota minima 1.5 pentru a conta la rulaj. Poti avea mai multe bonusuri  in cont in acelasi timp, insa doar unul poate fi activ.
 

Profita acum de aceasta promotie!