In Champions League Liverpool are cota 45 pentru a castiga cu Napoli

Liverpool si Napoli se vor duela in penultima runda a grupelor Champions League, tu putand profita de o cota marita ce o au „cormoranii” la victorie.

Este vorba despre cota 45.0, casa de pariuri ce propune asta fiind Betfair. In clasamentul grupei Liverpool se afla pe primul loc, la un singur punct in fata lui Napoli. Pozitia a treia este ocupata de Salzburg, ce are 4 puncte mai putin ca Napoli. In turul de la mijlocul lunii septembrie formatia de Premier League a fost invinsa cu 0-2, goluri marcate in ultimele 10 minute ale partidei. Acum insa suntem in plin sezon, Liverpool conducand detasat in campionat, traversand o forma foarte buna.

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca te vei inregistra la Betfair pana la ora partidei (27 noiembrie, 22:00) introducand codul ZFBNNL. Depune apoi pentru a plasa un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria lui Liverpool impotriva lui Napoli. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite. Daca vei miza mai mult diferenta se va calcula la cota de pe site.

Despre recompensa

Aceasta cota marita pentru victoria lui Liverpool contra lui Napoli inseamna ca daca formatia gazda se va impune ti se va rambursa cash instant miza. Restul pana la 225 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 27 noiembrie, ora 22:00, introducand codul ZFBNNL
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria lui Liverpool in partida cu Napoli
  • Cel mult 5 lei se au in vedere la cota marita
  • Daca Liverpool se va impune miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul pana la cel mult 225 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook

 Profita acum de cota marita pentru victoria „cormoranilor”