In acest weekend ai 300 RON bonus la depunere

Chiar daca mai sunt doua saptamani pana la adevaratul Black Friday, magazinele au dat deja startul la reduceri, motiv pentru casele de pariuri sa surprinda si ele utilizatorii. Prima casa care face asta este Maxbet, care de pe 9 pana pe 11 noiembrie iti va oferi zilnic un freebet de 100 lei la prima ta depunere din respectiva zi.


Prinde aceasta promotie de nerefuzat >>>


5be5ac856d7d7_1541778565.jpg


Ce trebuie sa fac?

Promotia se adreseaza tuturor utilizatorilor Maxbet care nu mai sunt eligibili pentru bonusul de bun-venit, tu trebuind sa efectuezi doar un depozit de minim 100 lei in perioada 9-11 noiembrie folosind codul promotional „BLACK”. In acest weekend ai 300 RON bonus la depunere, pentru fiecare zi in care vei face asta urmand a primi un pariu gratuit (freebet) in valoare de 100 lei. Suma de 100 lei trebuie efectuata dintr-un singur depozit, nu cumulat.


Despre recompense

Pentru ca pariul gratuit sa poata fi folosit suma depusa trebuie pariata o data la o cota minima de 1.5, in caz contrar bonusul si orice castig provenit de pe urma acestuia fiind anulat. Fiecare pariu gratuit este valabil timp de 3 zile de la data creditarii sale in cont. Acesta trebuie plasat pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5. Cota maxima a freebetului este 11.0.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul acum
  • Efectueaza 3 depozite, pentru a lua bonusul de bun-venit, daca il doresti
  • Depune minim 100 lei in intervalul 9-11 noiembrie folosind codul „BLACK” (nu trebuie sa mai fii eligibil la bonusul de bun-venit)
  • Pentru fiecare zi din acest interval in care faci asta vei primi un freebet de 100 lei
  • Pentru a debloca un freebet, suma depusa trebuie rulata o singura data pe o cota minima de 1.5
  • Freebetul este valabil timp de 3 zile de la creditare
  • Pe o cota minima de 2.00 trebuie plasat freebetul, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5


Prinde aceasta promotie de nerefuzat >>>