Iata cum poti beneficia de cota 75 pentru victoria lui Tottenham cu Leipzig

Leipzig se afla pentru al treilea sezon in cupele europene si deja a atins faza optimilor Champions League. Adversarul intalnit aici nu este insa unul facil. Este adevarat, Tottenham a pierdut pe teren propriu cu 2-7 in fata lui Bayern Munchen in acest sezon. In editia trecuta de Champions League insa o invingea pe Dortmund cu 3-0. In vederea acestei partide casa de pariuri Betfair prezinta cota 75.0 ca Tottenham sa obtina victoria.

Cota mult marita la victorie pentru Tottenham cu Leipzig.

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii romani care isi vor crea cont la Betfair pana pe 19 februarie, ora 22:00, introducand codul ZFBNOV. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria lui Tottenham in partida cu Leipzig. In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 5 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Aceasta cota mult marita la victorie pentru Tottenham cu Leipzig inseamna  ca daca echipa din Premier League se va impune vei primi 375 lei. Miza se va rambursa cash instant, restul urmand a-l primi ca freebet in maxim 24 ore. Freebetul trebuie pariat din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 19 februarie, ora 22:00, introducand codul ZFBNOV
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria lui Tottenham in fata lui Leipzig
  • Miza maxima in vederea cotei marite este 5 lei
  • Daca Tottenham se impune miza se va rambursa cash instant, pentru ca restul pana la cel mult 375 lei sa il primesti ca freebet in maxim 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2

Pariaza acum pe victoria finalistei Champions League