Germania U21 - România U21, cote la pariuri, ponturi şi informaţii

În grupa A de la EURO 2021 Under 21, pe stadionul "Bozsik Aréna" din Budapesta, marţi, 30 martie, de la ora 19:00, se joacă meciul decisiv din Germania U21 şi România U21.

Germania are prima şansă în confruntarea de marţi

Germania U21 ocupă locul 1 în grupa A, cu 4 puncte şi golaveraj 4-1.Naţionala pregătită de Stefan Kuntz s-a impus cu 3-0 în faţa Olandei şi a terminat la egalitate, scor 1-1 cu Olanda. Golgheterii  de până acum ali germanilor sunt Lukas Nmecha şi Bote Ridle Nzuzi Baku, cu câte 2 goluri.Stefan Kuntz nu are probleme de lot pentru meciul cu reprezentativa României şi va alinia astfel cel mai bun 11.

GERMANIA  U21 (3-4-2-1): Dahmen - Vagnoman, Schlotterbeck, Pieper - Baku, Dorsch, Maier, Jakobs - Berisha, Özcan - Nmecha. Selecţioner: Stefan Kuntz.

România are nevoie de victorie în meciul cu Germania

România are de asemenea 4 puncte în această grupă, dar un golaveraj mai slab, 3-2.Echipa pregătită de Adrian Mutu a făcut 1-1 cu Olanda şi s-a impus cu 2-1 în faţa Ungariei.Ciobanu, Măţan şi Paşcanu sunt autorii celor trei goluri de până acum pentru echipa ţării noastre.Marius Marin şi George Ganea sunt suspendaţi, urmând a fi înlocuiţi cel mai probabil de Marco Dulca şi Adrian Petre.
ROMÂNIA U21 (4-3-3): Vlad - Haruţ, Ciobotariu, Paşcanu, Boboc - Olaru, Dulca, Ciobanu - Moruţan, Petre, Măţan. Selecţioner: Adrian Mutu.

Germania U21 - România U21, informaţii şi statistici

  • Aceasta este o repetare a semifinalei dintre cele două echipe de la U21 EURO 2019,  când Germania a câștigat cu 4-2 pe Renato Dall'Ara din Bologna.Pentru germani au înscris atunci Amiri şi Waldschmidt câte două goluri,  iar pentru România a punctat tot de două ori George Puşcaş.
  • Germania a câștigat patru și a remizat în unul dintre cele cinci meciuri la această categorie de vârstă . jucate cu România. Printre victorii a fost şi un 8-0 la Magdeburg pe 9 septembrie 2014, iar naţionala ţării noastre are astfel 20 de goluri primite la acest nivel de vârstă în confruntările de-a lungul timpului jucate impotriva selecţionatei similare a Germaniei.
  • Într-un meci jucat la Giurgiu pe 19 noiembrie 2013, a fost  2-2, Claudiu Bumba și Romario Benzar marcând pentru România U21, iar Hofmann și  Rüdiger pentru Germania.
  • Germania nu a marcat niciun gol în prima repriză de  la acest turneu final cu Ungaria U21 şi Olanda U21.
  • România a marcat cel puţin 1 gol în cele 2 meciuri de la EURO 2021 Under 21 cu OlandaU21 şi Ungaria U21. Aceasta este a treia apariție a României la finala EUR21 U21 și prima dată când s-au calificat la două turnee consecutive.
  • Germania a pierdut o singură dată, 1-4 cu Belgia U21, în ultimele 13 meciuri din toate competiţiile şi a marcat cel puţin 1 gol în ultimele 26 de partide oficiale şi amicale (cu Kosovo nu a înscris în 2018).
  • În grupa lor de calificare pentru finala din 2007, Germania s-a impus cu 5-1 în faţa României prin golurile lui Patrick Helmes(2) Mario Gomez, Castro și Hunt. Germania a ajuns în play-off, dar a fost eliminată de Anglia.

Germania - România, ponturi la pariuri:

Grupa A a fost una extrem de interesantă şi cu rezultate ce au amânat soarta calificării, astfel că meciul acesta se anunţă decisiv.Dacă pierdem cu Germania, atunci putem merge mai departe doar dacă Olanda nu bate Ungaria.Dacă România și Germania vor remiza, iar Olanda trece de Ungaria, atunci se va ajunge la o egalitate în trei, iar diferența va fi făcută la final de golurile marcate.Ca atare cea mai sigură variantă este cea a unui succes, destul de puţin probabilă în condiţiile în care Germania e favorită certă la casele de pariuri.România a arătat momente bune de joc cu Olanda şi Ungaria, iar o mobilizare pe măsură ar putea anula diferenţa de valoare destul de mare dintre cele două teamuri.Iau în calcul o primă repriză cu goluri în ambele porţi, variantă pe care o puteţi juca la casele de pariuri licenţiate