FCSB are cota 60 ca sa castige cu CSU Craiova

FCSB si Craiova se vor intalni in etapa cu numarul 22 a Ligii 1, ultima a anului, partida in care ti se ofera cota 60 la victorie pentru FCSB. 

Cele doua sunt despartite de doar un punct, Craiova fiind pe locul 3, iar FCSB pe 4. Trebuie specificat insa ca FCSB are un meci mai putin. Echipa antrenata de Vintila se afla la doar 3 puncte in fata Botosaniului, echipa aflata pe locul 7. „Ros-albastrii” traverseaza o perioada buna, avand 7 victorii in precedentele 8 partide. In plus, FCSB a obtinut doar victorii in ultimele 4 intalniri directe, indiferent de gazda. In vederea acestei partide, casa de pariuri Betfair ofera cota 60.0 pentru a paria pe victoria FCSB.

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii romani care isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei (22 decembrie, 20:00) folosind codul ZFBNNZ. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria celor de la FCSB in fata Craiovei. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, in cazul unei mize mai mari diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Cota 60 pentru victoria FCSB contra Craiovei inseamna ca in cazul unui pariu „verde” vei obtine 300 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 22 decembrie, ora 20:00, folosind codul ZFBNNZ
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria FCSB in partida cu CSU Craiova
  • Cel mult 5 lei se calculeaza la cota marita
  • In cazul in care FCSB se va impune, miza se va rambursa cash, pentru ca restul pana la cel mult 300 lei sa se crediteze in maxim 24 ore ca freebet
  • In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook 

Mizeaza ca perioada buna a celor de la FCSB va continua