FCSB are cota 20 pentru victoria cu Gaz Metan

La finele acestei saptamani se reia campionatul in Liga I, din sezonul regulat ramanand doar 4 runde. Apoi vom cunoaste echipele care vor merge in play-off si play-out. FCSB si Gaz Metan sunt sigure de participarea in play-off, respectiv play-out. Cu un succes sambata, echipa antrenata de Nicolae Dica va urca pe prima pozitie. Motivati si de acest aspect, anticipam ca FCSB va juca la capacitate maxima. Astfel, promotia casei de pariuri Betfair conform careia ofera cota 20.0 pentru victoria celor de la FCSB  pare de nerefuzat.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili doar cei care nu au cont la Betfair si isi vor crea unul pana la ora meciului (sambata, 20:45) introducand codul ZFBNAP. Plaseaza apoi din piata Sportsbook un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria FCSB in meciul cu Gaz Metan. Maxim 5 lei se vor inmulti cu aceasta cota marita. Daca vei plasa o miza mai mare, diferenta se va calcula la cota normala de pe site, care in acest moment este 1.4.


Despre recompensa


In cazul in care ai mizat minim 5 lei pe succesul FCSB, iar aceasta va invinge, castigul conform cotei normale de pe site il vei primi cash instant, in vreme ce restul, pana la maxim 100 lei, il vei primi sub forma de freebet. Spre exemplu, daca mizezi 5 lei pe victoria FCSB, iar aceasta castiga, vei primi cash 7 lei, iar 93 lei ti se vor credita ca freebet. Daca, in schimb, pariezi 75 lei, vei primi cash 105 lei si nu ti se va mai acorda niciun freebet, suma maxima pe care o puteai castiga conform cotei marite fiind deja depasita.


Freebetul se va credita in maxim 24 ore de la incheierea partidei dintre Gaz Metan si FCSB. Acesta trebuie pariat in cel mult 30 zile pe o cota minima de 1.2. In cazul in care preferi sa utilizezi freebetul pe un bilet multiplu, tine cont ca minim o selectie trebuie sa aiba o cota de cel putin 1.2. La fel ca pariul pe victoria FCSB, cel folosind freebetul trebuie plasat si el din piata Sportsbook. 


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana sambata, ora 20:45, utilizand codul ZFBNAP

·         Plaseaza din piata Sportsbook un pariu pre-live pe victoria FCSB in partida cu Gaz Metan

·         Miza maxima in vederea cotei marite este 5 RON

·         Daca FCSB va invinge castigul conform cotei normale il vei primi cash, iar restul, pana la maxim 100 RON, ti se va credita sub forma de freebet

·         Acesta trebuie pariat in maxim 30 zile din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Profita chiar acum de aceasta mega-cota >>>