FC Nordsjælland - FCSB: cote la pariuri si statistici

FC Nordsjælland şi Fotbal Club FCSB se vor întâlni joi, 17 august 2023, de ora 20:00 (Antena 1), în manşa a doua a turului trei preliminar din Europa Conference League. Meciul va avea loc pe stadionul "Right to Dream Park" din Farum şi va fi arbitrat de Genc Nuza din Kosovo.

Football Club Nordsjælland

FC Nordsjælland a jucat bine în prima manşă a turului trei preliminar cu FCSB, având ocazii de gol prin Martin Frese (5), Ernest Nuamah (27), Mohamed Diomande (33), Oliver Villadsen (63), Benjamin Nygren (73, 90+3 transversală) şi Antman (85). Danezii au jucat din minutul 59 fără burkinabezul Adamo Nagalo, care a fost eliminat pentru fault la Octavian Popescu, primind al doilea cartonaş galben, însă au rezistat fără a primi gol.

Echipa antrenată de Johannes Hoff Thorup a început perfect în noul sezon din Superligaen, 4-1 acasă cu Viborg FF, 3-1 în deplasare cu AGF Aarhus, 3-1 acasă cu Brøndby IF şi, în ultima rundă, 5-0 FC Randers. FC Nordsjælland este pe primul loc în clasament, la egalitate de puncte, 12, cu FC København, echipă care are un golaveraj mai slab. 

Echipa probabilă FC Nordsjælland (4-3-3): A. Hansen - Villadsen, Marxen, Jensen-Abbew, Frese - Diomande, Tverskov, Dorgeles - Nuamah, Ingvartsen, I. Osman. Antrenor: Johannes Hoff Thorup.

FC Nordsjælland a pierdut doar o partidă oficialăacasă în 2023 (30 aprilie, 0-1 cu Aarhus GF), perioadă în care a mai înregistrat 9 victorii şi un egal.

Fotbal Club FCSB

FCSB nu a reuşit decât un 0-0, acasă pe stadionul "Steaua", cu echipa daneză FC Nordsjælland, în faţa a 27.135 de spectatori, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Europa Conference League. "Fecesebiştii" nu au obţinut nimic dintr-o partidă în care au avut un om în plus mai bine de o jumătate de oră, dar în care nu au reuşit să trimită niciun şut pe poarta apărată de Andreas Hansen.

Echipa antrenată de Elias Charalambous şi-a amânat meciul din etapa a 5-a cu FC Hermannstadt din Superliga României unde a obţinut 4 victorii, 4-1 cu FC Universitatea Craiova, 2-1 cu Dinamo București, 2-0 cu Oțelul Galați şi 1-0 cu CFR Cluj, meci care a avut loc pe stadionul "Steaua", în faţa a 28.519 de spectatori.

Echipa probabilă FCSB (4-3-3): Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunović - Đoković, Olaru, Ov. Popescu - Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman. Antrenor: Elias Charalambous.

FCSB a marcat în 5 din precedentele 6 meciuri jucate în deplasare în Europa Conference League, dar a şi încasat cel puţin un gol în 4 dintre aceste meciuri.

FC Nordsjælland - FCSB - informaţii şi statistici

  • Echipa antrenată de Johannes Hoff Thorup este lider în Superligaen cu 12 puncte din 12 posibile
  • Meciul cu Fotbal Club FCSB va fi al 32-lea din istoria clubului danez în cupele europene
  • "Tigrene" au un lot cotat la 33,50 milioame de euro de transfermarkt.com
  • Danezii au cota 1.20 la casa de pariuri Favbet că o vor elimina pe Fotbal Club FCSB
  • "Galben-roşii" nu au mai jucat în cupele europene împotriva unei echipe din România
  • Echipa antrenată de Elias Charalambous este pe locul 1 în Superligă cu 12 puncte din 12 posibile
  • Bucureştenii s-au calificat în sezonul trecut în grupele Europa Conference League
  • "Fecesebiştii" au un lot cotat la 32.65 milioame de euro de transfermarkt.com
  • Românii au cota 3.55 la casa de pariuri Mr. Bit că o vor elimina pe FC Nordsjælland
  • "Roş-albaştrii" au 4 victorii în 11 meciuri jucate în cupele europene cu echipe din Danemarca

FC Nordsjælland - FCSB - informaţii şi statistici

La casele de pariuri online românii nu au nicio şansă de calificare în faţa danezilor. Gazdele nu-l pot folosi pe fundaşul central burkinamez Adamo Nagalo, care este suspendat după eliminarea din tur, în timp ce oaspeţii îl au accidentat pe închizătorul Adrian Şut şi incerţi pe extrema dreaptă David Miculescu şi mijlocaşul ofensiv  Alexandru Băluţă. Partida se va disputa pe un gazon sintetic, astfel că "Tigrene" vor fi avantajaţi, fiind obişnuiţi să joace pe o asemenea suprafaţă. Ei mai au ca avantaj şi rezultatul din tur, fanii care îi vor încuraja şi arbitrul, care va fi un neica nimeni, kosovarul Genc Nuza. Ambele echipe au un stil de joc ofensiv, astfel că mă aştept la un meci spectaculos cu multe goluri. Pontul meu este că se vor marca cel puţin 3 goluri în meci.