FC Koln inca mai spera la un loc de Europa League

Mai sunt trei etape pana la finalul campionatului in Germania. In ceea ce priveste campioana, nu sunt multe care se mai pot intampla. Cel mai probabil, Bayern Munchen va reusi sa castige din nou titlul. La mijlocul clasamentului, insa, lucrurile inca mai sunt interesante. Koln, de exemplu, se numara printre echipele care isi doresc sa profite pe ultima suta de metri de greselile echipelor de pe locurile fruntase pentru a-si asigura un loc in cupele europene la anul.

 

Cotele caselor de pariuri

 

Sportingbet

Unibet

Winmasters

NetBet

Fortuna

FC Augsburg

2,30

2.25

2.32

2.35

2.35

FC Koln

3.00

3.20

3.05

3.00

3.00

 

In acest moment, echipa de pe locul 6, ultimul care trimite in Europa League este Mainz. Aceasta are 45 de puncte si se afla la egalitate cu Schalke. Koln, de cealalta parte, are 40 de puncte, iar singura sa speranta este ca acestea doua sa se impiedice in cel putin doua dintre ultimele 3 partide din actuala stagiune. Desigur, Mainz va fi nevoita sa castige toate partidele pentru a-si rezerva un loc in Europa. Urmatorul meci al echipei va avea loc pe terenul celor de la Augsburg.

 

Lucrurile, pentru moment, arata bine pentru Koln. Echipa vina dupa doua victorii consecutive, cu Mainz si Darmstadt, reusind sa inscrie cel putin 3 goluri in fiecare dintre acestea. Desigur, vor avea in fata o alta echipa aflata pe val in aceasta perioada. Augsburg are la activ trei victorii consecutive, ultima dintre acestea fiind chiar in fata celor de la Wolfsburg, echipa care a fost eliminata cu greu in sferturile de finala din Champions League de catre Real Madrid.

 

Din pacate, Peter Stoger, antrenorul celor de la Koln, nu ii va avea la dispozitie pe fundasul Mergim Mavraj si nici pe mijlocasul Leonardo Bittencourt. Totusi, asteptarile celor de la Koln ar putea fi putin prea mari, avand in vedere ca etapa precedenta a fost prima ocazie in care au reusit doua victorii consecutive. De asemenea, meciul din ultima etapa va fi chiar impotriva Borussiei Dortmund. Dar in cazul in care aceasta, probabil, va fi pierdut campionatul pana atunci, misiunea celor de la Koln ar putea sa nu fie atat de dificila.