FC Barcelona are cota 8 la victorie cu Real Sociedad

Barcelona este lider incontestabil in La Liga, fiind neinvinsa pana acum, in ultima etapa a turului urmand s-o intalneasca in deplasare pe Real Sociedad. Partida va incepe la ora 21:45, aceasta beneficiind de o promotie la casa de pariuri Betfair. Este vorba despre cota 8.00 pentru ca Barcelona sa se impuna, la promotie nefiind eligibili cei ce au deja cont.


Ce trebuie facut?

Barcelona are cota 8 la victorie cu Sociedad, putand paticipa la promotie toti cei care isi vor crea cont pana la ora meciului utilIzand codul ZFBNAG. Dupa inregistrare efectueaza un pariu pre-live si singur pe bilet din  piata Sportsbook, conform caruia Barcelona se va impune in deplasare cu Real Sociedad, cota normala fiind 1.4. Atentie, pariul trebuie sa fie primul plasat la Betfair, in caz contrar promotia nefiind valabila pentru tine. Miza maxima pentru aceasta cota marita este 25 lei.


Despre  recompensa

In cazul in care catalanii vor castiga partida ti se vor credita in cont maxim 200 lei. Miza va fi returnata cash, in vreme ce profitul va sosi in maxim 24 ore sub forma de freebet.  Acesta trebuie rulat o singura data, pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu trebuind ca fiecare selectie sa aiba cota minima 1.2. Freebetul trebuie folosit si stabilit in termen de 30 zile. Valoarea freebetului nu va fi creditata in cazul in care pariul plasat este castigator, ci doar profitul avut. Freebetul trebuie pariat tot din piata Sportsbook.


Exemplificand, valoarea maxima a freebetului in acest caz este 175 lei. Daca il pariezi pe un bilet cu o cota totala de 3.2 si daca biletul este castigator, vei obtine 560 – 175 = 385 lei. 


Rezumat

·         Inregistreaza-te la Betfair pana duminica la 17:15 utilizand codul ZFBNAG

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei in meciul cu Real Sociedad

·         Maxim 25 lei se iau in considerare pentru cota marita

·         Daca Barcelona se va impune, vei primi maxim 200 lei

·         Miza se va rambursa cash, iar profitul sub forma de freebet

·         Toate pariurile trebuie plasate din piata Sportsbook


Nu lasa sa-ti scape aceasta cota marita >>>