Euro 2016: cine va fi golgheterul competitiei?

Robert Lewandowski sau Thomas Muller? Cristiano Ronaldo sau Antoine Griezmann? Cine crezi ca va fi golgheterul turneului final din acest an? Din cate se pare, majoritatea caselor de pariuri il dau favorit pe german, Cristiano Ronaldo fiind al doilea mare favorit.

 

Cotele caselor de  pariuri

 

Sportingbet

Unibet

Winmasters

NetBet

Fortuna

Thomas Muller

8.00

8.00

8.80

7.75

7.00

Cristiano Ronaldo

8.50

9.00

9.40

7.75

8.00

Robert Lewandowski

15.00

17.00

16.50

15.00

15.00

Antoine Griezmann

11.00

12.00

11.50

8.50

12.00

 

Daca ne uitam peste realizarile fiecaruia pe parcursul timpului, Ronaldo este de departe cel mai bun marcator dintre cei mentionati mai sus. In cazul in care nu esti la curent cu realizarile sale fotbalistice, trebuie sa stii ca portughezul a devenit primul jucator din istorie care a marcat cel putin 50 de goluri pentru echipa sa in sase sezoane consecutive. O asemenea performanta va fi greu de batut multi ani de acum incolo. Insa realizarile lui Ronaldo cu nationala de fotbal a Portugaliei nu au fost la fel de mari. Acesta nu a reusit sa-si ghideze echipa catre un trofeu major, iar pe parcursul calificarilor pentru Euro 2016, Ronaldo a marcat doar 5 goluri.

 

De cealalta parte, Robert Lewandowski a marcat nu mai putin de 13 goluri, cu doua mai multe decat Zlatan Ibrahimovic. Lewa a fost golgheterul din perioada calificarilor, dar si din campionatul Germaniei, unde a reusit sa-si treaca in cont 30 de goluri, cu 5 mai multe decat Pierre-Emerick Aubameyang.

 

Thomas Muller a avut, intr-adevar, parte de un sezon foarte bun, insa nu a reusit sa se ridice la nivelul colegului sau de la Bayern. Astfel, Muller s-a clasat pe locul 3 atat in randul marcatorilor din Bundesliga, cat si in randul marcatorilor din perioada de calificari.

 

Antoine Griezmann a reusit sa se remarce anul acesta prin performantele sale atat in Champions League, cat si in campionatul Spaniei. Cu 22 de goluri marcate in La Liga, Griezmann a fost responsabil pentru mai mult de o treime dintre golurile inscrise de Atletico Madrid in campionatul Spaniei. Iar in acest an, avand in vedere echipa exceptionala pe care o va avea Franta la turneul final, ne putem astepta la multe reusite din partea acestuia,

 

Pariere

 

Parerea mea este ca Polonia va fi una dintre revelatiile acestui turneu. Se vorbeste mult despre echipa Belgiei si despre potentialul jucatorilor din lotul acestei echipa, insa Polonia cred ca va reusi sa ne impresioneze cel mai mult, iar Robert Lewandowski va fi principalul marcator al turneului.