Emre Can va putea evolua pentru Liverpool in meciul urmator

Ne asteapta o partida de exceptie pe Anfield din Liverpool. Dupa un meci tur in care Villarreal a reusit sa se impuna in minutele de prelungire in fata lui Liverpool, englezii sunt acum obligati sa practice cel mai bun fotbal al lor pentru a accede in finala competitiei. Din fericire pentru ei, se vor putea baza pe germanul Emre Can, fapt care a fost confirmat chiar de catre antrenorul Jurgen Klopp.

 

Cotele caselor de  pariuri

 

Sportingbet

Unibet

Winmasters

NetBet

Fortuna

Liverpool

1.70

1.80

1.79

1.80

1.769

Villarreal

4.75

5.00

4.70

4.70

4.75

 

In cazul in care nu ai urmarit parcursul echipei din Anglia, trebuie sa stii ca Emre Can a suferit o accidentare la glezna in partida castigata de Liverpool cu 4-3 pe teren propriu in fata celor de la Borussia Dortmund. Dupa acel meci, se credea ca jucatorul nu va mai putea evolua in nicio partida din acest sezon, insa, conform ultimelor informatii, el s-a intors la antrenamente si ar putea juca impotriva lui Villarreal.

 

Mai mult decat atat, Klopp ar fi confirmat si faptul ca Jordan Henderson a facut progrese importante in ultima perioada. Germanul a specificat ca Henderson are sanse mari sa evolueze pentru nationala Angliei pe parcursul turneului final Euro 2016, insa nu stie exact daca acesta este in forma pentru a juca joi pe Anfield, intrucat nu l-a vazut pe teren in ultima perioada.

 

De asemenea, Klopp a specificat ca nu s-a hotarat daca il va introduce sau nu pe teren pe Daniel Sturridge. Acesta din urma s-a remarcat de curand printr-o declaratie prin care a specificat foarte clar ca nu este legat de Liverpool pe viata. Majoritatea publicatiilor au interpretat asta drept un semn ca englezul nu este multumit cu statutul de rezerva si ar putea pleca. Pana atunci insa, are sansa de a ajunge in finala Europa League cu actuala sa echipa. Liverpool joaca cu Villarreal joi seara, de la 22:05.