Edin Dzeko are sansa de a demonstra ce poate in meciul cu Bologna

Fara indoiala, acest sezon a inceput exceptional pentru cei de la Roma. Rudi Garcia era un antrenor care promitea enorm, iar Edin Dzeko are atacantul pe care fanii romani il considerau cheia victoriei lor in campionat anul acesta. Era luata in considerare, desigur, si forma slaba a lui Juventus, care trecea printr-o perioada grea de reconstructie dupa ce pierduse cativa oameni extrem de importanti din lotul sau. Insa lucrurile s-au schimbat extrem de mult de atunci, si nu in bine pentru AS Roma.

 

Cotele caselor de pariuri pentru meciul dintre AS Roma si Bologna

 

Sportingbet

Unibet

Winmasters

NetBet

Fortuna

AS Roma

1.25

1.31

1.34

1.30

1.30

Bologna

11.00

11.00

9.80

10.50

12.00

 

Rudia Garcia a fost demis din cauza rezultatelor slabe inregistrate de echipa sa dupa un inceput de exceptie, Dzeko nu a reusit sa marcheze decat 5 goluri in toate competitiile pana cand antrenorul a fost dat afara, iar Juventus si-a revenit, este neinvinsa de 22 de meciuri si sta linistita in fruntea clasamentului, la 6 puncte distanta de Napoli, ocupanta locului 2.

 

Astfel, Luciano Spalletti a fost adus pentru in regim de urgenta pentru a salva ce se mai putea salva, iar rezultatele sale pana acum au fost cel putin satisfacatoare. Din ultimele 10 meciuri disputate in campionat de la venirea antrenorului italian, Roma a reusit sa castige 9, unul dintre acestea terminandu-se la egalitate. Iar cei doi jucatori veniti de curand, Diego Perotti si Stephan El Shaarawy, au avut contributii extrem de importante.

 

Acesta din urma a marcat 6 goluri in cele 9 partide in care a evoluat, iar Roma este mai mult sau mai putin sigura de locul 3 in acest moment. Mai mult decat atat, diferenta de 4 puncte fata de Napoli nu mai pare atat de mare, mai ales daca luam in considerare suspendarea lui Gonzalo Higuain. In astfel de conditii, Dzeko a ajuns rezerva in cadrul echipei. Insa asta se pare ca l-a motivat sa devina mai bun.

 

Bosniacul probabil va juca de la inceput in fata Bolognei, avand in vedere ca Nainggolan si De Rossi sunt absenti. In spatele lui, desigur, se vor afla El Shaarawy si Salah. Bologna nu a mai reusit sa castige de la mijlocul lunii februarie, pierzand intre timp trei partide. Roma, de cealalta parte, nu a pierdut decat un meci pe teren propriu in acest campionat, ceea ce ne indica faptul ca sunt sanse extrem de mici ca elevii lui Roberto Donadoni sa plece din capitala cu vreun punct in aceasta etapa.