Dybala va reveni la timp pentru partida lui Juventus cu Palermo

1935. Acela a fost anul in care Juventus a reusit sa castige ultima oara 5 campionate la rand. Faptul ca este aproape de a realiza inca o data aceasta performanta demonstreaza cat de importanta este echipa din Torino pentru istoria fotbalului din peninsula. In acest an, singura contracandidata, daca i se mai poate spune asa, este Napoli. Echipa lui Maurizio Sarri, insa, se afla la 6 puncte cu 6 etape ramase, iar in timp ce redactez acest articol, este condusa cu scorul de 2-0 de catre Inter.

 

Cotele caselor de  pariuri

 

Sportingbet

Unibet

Winmasters

NetBet

Fortuna

Juventus

1.111

1.15

1.16

1.12

1.133

Palermo

26.00

20.00

20.00

26.00

31.00

 

Astfel, dupa cum am mai spus-o, sunt putine sanse ca Juventus sa mai piarda titlul in acest an. Chiar daca este al cincilea campionat consecutiv, performanta este una impresionanta, mai ales daca luam in considerare debutul cu stangul al echipei lui Massimiliano Allegri. Si mai important este faptul ca italianului ii revin in lot unii jucatori importanti in aceasta perioada, printre care se numara si Paulo Dybala.

 

Atacantul din Argentina a ratat ultimele doua meciuri ale echipei sale din campionat, dar se pare ca va evolua in partida urmatoare. In cazul in care nu stiai, Palermo este echipa de la care Juventus l-a transferat pe Dybala in 2015 pentru 32 de milioane de euro. Uitandu-ne peste rezultatele din ultima perioada ale celor doua echipe, dar si pe istoricul partidelor directe, este clar ca batrana doamna porneste favorita in acest meci.

 

Juventus, asa cum am mai zis, este o echipa care a castigat 21 dintre ultimele 22 de meciuri. Este de departe cea mai in forma echipa din Italia in acest moment si una dintre cele mai puternice din Europa. Palermo, de cealalta parte, se afla in perioada aceasta pe primul loc retrogradabil din Serie A si nu a mai castigat un meci de 11 etape. Dintre acest 11 meciuri, a pierdut nu mai putin de 7.

 

Mai mult decat atat, Palermo a pierdut ultimele 7 meciuri din campionat cu Juventus. In aceste conditii, este usor de inteles de ce echipele beneficiaza de cotele pe care le puteti vedea mai sus. Meciul se va juca duminica, 17 aprilie, de la ora 16:00.