Duelul dintre Franta si Argentina iti aduce 100 RON fullbet

Cel mai interesant meci din optimile de finala ale Campionatului Mondial va fi chiar primul, care se va desfasura intre Franta si Argentina, unde este destul de dificil de pronosticat un rezultat corect. Tocmai de aceea, casa de pariuri Betano iti vine in ajutor, lansand o misiune la care sunt eligibili toti utilizatorii si la care poti castiga un fullbet in valoare de 100 lei.


Ce trebuie sa fac?

In primul rand, activeaza promotia accesandu-ti contul, categoria “Promotii”, sub-categoria “Misiuni” si selecteaza butonul albastru “Incepe misiunea” din dreptul misiunii “Franta – Argentina” . In misiune poti intra pana pe 30 iunie, ora 17:35. Plaseaza apoi un pariu live sau pre-live si singur pe bilet pe o piata din prima repriza a meciului dintre Franta si Argentina. Optiunile dintre care poti alege sunt: Rezultat prima repriza, scor corect in prima repriza, goluri prima repriza peste/sub, ambele echipe inscriu in prima repriza, total goluri prima repriza, sansa dubla la pauza, respectiv cornere prima repriza peste/sub. Miza minima a pariului este de 20 lei, iar cota minima 1.6.


Despre recompensa

Indiferent daca pariul tau este castigator sau necastigator, nu insa si daca ai folosit optiunea Cash Out, ti se va credita in cont un fullbet de 50%, pana la 100 lei. Fullbetul il vei primi imediat ce s-a incheiat prima parte, putand fi folosit doar pe repriza a doua a meciului dintre Franta si Argentina, la o cota minima de 1.5. Daca acest pariu este castigator in cont ti se va credita si valoarea fullbetului, nu doar profitul.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betano daca nu ai unul
  • Acceseaza-ti contul, categoria “Promotii”, sub-categoria “Sectiuni” si selecteaza butonul “Incepe misiunea” corespunzator meciului dintre Franta si Argentina
  • Plaseaza un pariu live sau pre-live pe pietele din prima repriza ale meciului dintre Franta si Argentina
  • Miza minima e de 20 lei, iar cota minima 1.6
  • Chiar daca pariul este castigator sau nu, la pauza meciului vei primi un fullbet de 50% din miza, pana la 100 lei
  • Fullbetul trebuie pariat la o cota minima de 1.5 pe una dintre pietele din a doua repriza a meciului dintre Franta si Argentina


Obtii fullbetul indiferent de rezultat >>>