Dortmund are cota 7, iar Wolfsburg cota 51 in meciul de Bundesliga

Doua vecine de clasament se vor intalni in acest weekend in Bundesliga, iar tu vei putea paria la cote marite pentru victoria oricui.

Este vorba despre Dortmund si Wolfsburg, iar casa de pariuri la care poti gasi cotele marite este 888sport. Dortmund se afla pe 5, la doar 3 puncte in spatele liderului, iar Wolfsburg pe 4, la doua puncte in spatele lui. De specificat insa ca oaspetii vor avea multi jucatori indisponibili. Trei victorii si o remiza are Dortmund in campionat pe teren propriu in acest sezon, pe cand Wolfsburg are doua victorii si doua remize in cele 4 deplasari. Cota marita a Dortmundului la victorie este 7.00, iar cea a Wolfsburgului este 51.0.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie trebuie sa iti creezi cont la 888sport pana la ora meciului (2 noiembrie, 16:30). Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in meciul dintre Dortmund si Wolfsburg. Miza pariului este nici mai mult, nici mai putin de 25 lei. Nu uita sa bifezi casuta ce va aparea pe biletul de pariuri pentru a beneficia de cota marita. Chiar daca vei face asta, vei putea obtine in continuare bonusul de bun-venit de la 888sport, in valoare maxima de 1 000 lei.

Despre recompensa

Aceste cote marite pentru victoria oricarei echipe in Dortmund vs Wolfsburg iti pot aduce in cont 175 lei sau 1 275 lei. Astfel, castigul conform cotei marite il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita ca freebet in maxim 72 ore sub forma de bonus. In termen de 60 zile trebuie pariat bonusul de 10 ori pe cote minime de 2.00, fie ca vorbim de o singura selectie sau de un bilet multiplu.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 2 noiembrie, ora 16:30
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in meciul dintre Dortmund si Wolfsburg
  • Miza pariului este exact 25 lei
  • In cazul unui bilet „verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul sa se crediteze ca bonus in maxim 72 ore
  • De 10 ori trebuie pariat bonusul pe cote minime de 2.00 in termen de 60 zile

Mizeaza pe echipa care crezi ca se va impune