Doar trei europeni sunt capi de serie la Delray Beach

Turneul de pe hard de la Delray Beach va avea loc incepand cu data de 17 februarie. In trei din ultimele patru editii s-au impus jucatori americani. Vorbim de Sam Querrey, Jack Sock si Frances Tiafoe. Editia trecuta a fost castigata insa de moldoveanul Radu Albot, care l-a invins in finala pe britanicul Daniel Evans, venit din calificari. A fost o lupta pe muchie de cutit, Albot impunandu-se cu 9-7 in tie-breakul setului decisiv. 

Preview ATP Delray Beach 2020

Marius Copil va juca in calificari

Romania va avea un reprezentant in calificarile turneului de la Delray Beach. Este vorba, evident, despre Marius Copil. Acesta va trebui sa treaca doua tururi pentru a ajunge pe tabloul principal. Totusi, sansele sale de a accede pe tabloul principal sunt destul de mici, Marius pornind cu sansa a noua, conform clasamentului. Inaintea sa sunt nume precum Norrie, Laaksonen, Giron, Taro Daniel sau Lorenzi.

Doi americani, doi francezi si doi australieni intre capii de serie

Favorit principal aici ar fi fost Nishikori, insa niponul si-a anuntat retragerea. Astfel, aceasta onoare ii revine australianului Nick Kyrgios. Cap de serie numarul 2 este Milos Raonic , urmat de Taylor Fritz, Reilly Opelka si John Millman. Primul cap de serie european este francezul Ugo Humbert, urmat de conationalul sau Adrian Mannarino si de castigatorul de anul trecut, Radu Albot. Alti participanti din top 75 la Delray Beach sunt: Tiafoe, Kecmanovic, Thompson, Sandgren, Edmund, Seppi si Nishioka. 

Diferenta dintre jucatori se va face la retur

In final, in acest preview ATP Delray Beach 2020 vom trece si cotele pentru principalii favoriti la victoria finala. Cotele sunt prezentate de casa de pariuri Betano, acolo unde poti viziona toate meciurile tabloului de simplu de la Delray Beach in transmisiune directa.

Kyrgios este favorit principal, avand cota 5.00, urmat fiind indeaproape de Raonic, cotat cu 5.5. Conform Betano, alti doi tenismeni mai au sanse reale la titlu. Vorbim de Fritz (6.5) si Opelka (8.5).

Alege din zecile de pariuri ale unui meci de tenis