Derbyurile din acest weekend iti pot aduce un fullbet de 50 RON

Duminica se vor disputa multe meciuri tari in campionatele din Europa, ocazie pentru casa de pariuri Betano sa iti propuna o promotie. Meciurile propuse spre pariere sunt: Copenhaga – Brondby (12:45); Lokomotiv Moscova – Dinamo Moscova (15:30); Olympiakos – PAOK (19:30), Monaco – PSG (22:00) si Atletico Madrid  – Barcelona (22:00). Toate aceste partide pot fi vizionate in direct pe Betano.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “Misiunea Derby-urilor”. In misiune se poate intra pana pe 1 decembrie, ora 23:40. Plaseaza apoi un bilet cu minim doua selectii de pe meciuri diferite, alegand din cele 5 afisate mai sus. Cota minima a unei selectii este 1.5, iar miza minima 100 lei. Pariurile pot fi live sau pre-live.

Despre recompensa

Pariaza pe derbyuri si castiga 50 RON fullbet daca vei respecta conditia si doar daca biletul tau va fi necastigator. Fullbetul se va acorda imediat dupa incheierea ultimului meci de pe bilet. Acesta va putea fi folosit pana pe 4 decembrie, la o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea”
  • Plaseaza un bilet cu minim doua selectii la alegere din cele 5 derby-uri mentionate in articol, care se vor disputa pe 1 decembrie
  • Miza minima a biletului este 100 lei, iar cota minima a unei selectii 1.5
  • Daca biletul este necastigator vei primi un fullbet de 50 lei
  • Fullbetul trebuie folosit pana la 4 decembrie pe o cota minima de 1.5

Alege din sutele de pariuri disponibile pe aceste meciuri