Depune si poti castiga zilnic 3 cadouri, iar la final 100 rotiri gratuite

Valentine’s Day se apropie, casele de pariuri profitand si ele de acest prilej pentru a atrage potentialii utilizatori, oferind promotii atractive. Prima dintre ele ne este prezentata de Maxbet, care ne ofera posibilitatea ca pana pe 16 februarie sa castigam 3 cadouri zilnic. Pentru asta trebuie sa depunem de 3 ori pe zi sau sa alegem calea mai scurta si sa efectuam o singura depunere pe zi. Cadourile se prezinta sub forma de bani bonus. 

Ce trebuie sa fac?

In categoria „Maxbonus”, aflata in partea de sus a siteului, se gaseste aceasta promotie. Pentru a participa la ea trebuie sa te inscrii apasand butonul Opt-in din pagina acesteia. Ca sa poti deschide primul cadou trebuie sa depui intre 150 lei si 299 lei. Pentru a debloca al doilea cadou trebuie sa efectuezi alta depunere intre 300 lei si 699 lei. In fine, pentru a deschide al treilea cadou efectueaza o a treia depunere in acea zi intre 700 lei si 999 lei. Pentru a primi toate cele 3 cadouri intr-o zi trebuie sa efectuezi toate cele 3 depuneri. Alternativ, poti depune o singura data minim 1 000 lei. 

Despre recompense

Vei castiga zilnic trei cadouri cu ocazia Valentine’s Day daca vei respecta cerintele, iar la finalul campaniei poti obtine alte bonusuri. Astfel, daca in timpul campaniei vei obtine intre 30 si 34 cadouri, la finalul ei vei primi 50 rotiri gratuite. Daca, in schimb, vei colecta cel putin 35 cadouri vei obtine 100 rotiri gratuite. 

Cadoul, oferit sub forma de bani bonus, este disponibil la toate jocurile din sectiunea Cazino. Acesta trebuie pariat de 30 ori in termen de 7 zile. Suma pariata intr-o runda nu poate fi mai mare de 80 lei, iar castigurile de pe urma rulajului nu pot depasi suma de 5 000 lei.

In ceea ce priveste rotirile gratuite de la finalul campaniei, acestea se vor acorda pe 17 februarie. Rotirile gratuite sunt disponibile la sloturile furnizorului NetEnt. Castigurile rezultate de pe urma lor trebuie rulate de 40 ori in termen de 7 zile. Suma pariata intr-o runda nu poate depasi 25 lei, iar suma maxima ce poate fi retrasa de pe urma acestui bonus este 500 lei.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul aici
  • Apasa butonul „Opt-in” al promotiei de Valentine’s Day, promotie pe care o gasesti in categoria „Maxbonus”
  • Efectueaza 3 depuneri pe zi, prima intre 150 lei si 299 lei, a doua intre 300 lei si 699 lei, iar a treia intre 700 lei si 999 lei, pentru a debloca toate cele 3 cadouri din ziua respectiva
  • Alternativ, efectueaza un singur depozit de minim 1 000 lei
  • Cadourile sunt sub forma unor bani bonus, ce trebuie rulati de 30 ori in termen de 7 zile
  • Daca vei obtine intre 30 si 34 cadouri pe perioada promotiei ti se vor credita 50 rotiri gratuite
  • In cazul in care vei colecta minim 35 cadouri vei obtine 100 rotiri gratuite
  • Rotirile sunt disponibile doar la jocurile furnizorului NetEnt
  • Castigurile in urma rotirilor trebuie rulate de 40 ori in termen de 7 zile

 Colecteaza toate cadourile si vei obtine 100 rotiri gratuite