Cum folosim cu succes strategia Martingale pe meciuri de tenis

Nu credem ca exista parior care sa nu fi auzit de strategia Martingale, aceasta fiind cea mai cunoscuta si cea mai aplicata strategie, cel putin de catre europeni.
 
Daca, totusi, nu ai auzit de ea sau nu cunosti regula dupa care se ghideaza, te invitam sa citesti acest articol >>>
 
Referindu-ne la tenis, strategia poate fi aplicata pe meciuri la intamplare sau care provin din aceeasi competitie. Totodata, putem plasa pariul cu o cota peste 2.00 pe acelasi tip de pariu (exemplu: victoria outsiderului; 3 seturi in meci) sau pe mai multe. In opinia noastra, cel mai bine este sa plasezi pariuri din acelasi turneu, iar tipul de pariu sa fie identic. In acest fel sansele ca pariul sa fie  castigator consumand putini pasi cresc. Sigur, acum depinde si de tipul de pariu plasat, pentru ca in cazul in care alegi ca fiecare set de tenis din acel turneu sa se incheie cu scorul de 6-0 pentru jucatorul favorit, ai putea da faliment mai repede decat ai crede.
 

Cum pot avea multi pasi, insa in acelasi timp o miza totala mica?


Martingale este una dintre cele mai riscante, dar si mai sigure strategii. Problema ar consta in faptul ca la fiecare pas ar trebui sa dublezi miza, dupa 7-8 pasi putand ajunge sa nu-ti mai permiti aceasta strategie. Intr-adevar, Martingale se bazeaza pe dublarea mizei, insa nu neaparat dupa fiecare pas gresit. Astfel, daca mizezi de fiecare data pe o cota de 4.00 poti plasa aceeasi miza de doua ori, daca mizezi pe cota 6.00 o poti plasa de 3 ori, daca joci pe cota 8.00 o poti plasa de 4 etc. . Daca va iesi oricare din acesti pasi vei genera profit.
 
Sursa foto: www.bet-ca.com
 
Spre exemplu, daca vom plasa 10 lei  pe o cota de 6.00, iar pariul nu va fi castigator, vom miza inca o data 10 lei pe cota 6.00, pentru ca apoi sa o mai facem inca o data daca pariul nu este castigator. In cazul in care cel de-al treilea pariu este ‘’verde’’, investitia totala este de 30 lei, iar castigul total de 60 lei. Daca nu vom castiga nici acum vom repeta procedeul de aceasta data cu 3 pariuri de 20 lei pe cota 6.00, apoi 3 pariuri de 40 lei, iar apoi, daca e cazul, cu 3 pariuri de 80 lei.
 

Ce tip de pariu cu o cota atat de mare ar putea fi castigator mereu intr-un turneu?


 Pentru ca miza totala sa nu devina foarte mare, recomandam sa folosesti strategia Martingale doar pe prima runda a unui turneu feminin, acolo unde numarul de meciuri este 14 sau 16, in general. Turneele care au mai mult de 16 meciuri in primul tur recomandam sa nu le bagi in seama. De ce turneu feminin? Datorita faptului ca acolo cota este mai mare decat la cel masculin pentru tipul de pariu propus si anume ajungerea la tie-break in primul set, tip de pariu pe care il putem gasi la Unibet pentru toate meciurile din turneele WTA.
 
Inregistreaza-te acum la Unibet pentru a aplica strategia Martingale pe tipul de pariu propus de noi >>>
 
In general cota pentru un astfel de tip de pariu este aproximativ 7.00, iar sansele ca asta sa se intample in cel putin un meci din prima runda sunt extrem de mari. Este de ajuns sa spunem ca in 13 din 14 turnee desfasurate in acest an care au avut intre 12 si 16 meciuri in primul tur am inregistrat tie-break in primul set. Singurul turneu care nu a avut tie-break in prima runda a fost cel de pe zgura de la Bogota, din urma cu doua saptamani. Desi in prima runda putem avea 14 sau 16 partide, nu vom lua in calcul primele 4 favorite, care au meciuri usoare, sansa ca partidele lor sa ajunga la tie-break fiind destul de mica. Astfel, vom plasa acest tip de pariu pe cele 12 meciuri ramase.
 

Daca ‘’dam o gherla’’, in cate turnee trebuie ca pariul sa fie castigator pentru a ne recupera banii?


Mai sus am dezvaluit ca in acest an 13 din 14 turnee WTA au avut tie-break in primul set. Foarte rar se intampla sa intalnim turnee din circuitul WTA fara tie-break in primul set al primului tur, insa cand se intampla nu te descuraja si continua.
 
De exemplu, vei incepe aceasta strategie de la 10 lei si iti vei dubla miza la fiecare trei pariuri pierzatoare. Sigur, atunci cand un pariu este ‘’verde’’ vei astepta turneul urmator pentru a relua strategia. Daca niciunul nu va fi castigator in 12 meciuri vei avea o pierdere de 450 lei, una deloc mare daca ne gandim la ce am afirmat mai sus si anume ca asta se intampla foarte rar, gaura putand fi acoperita in 3-5 turnee. Ca sa aratam si beneficiile acestei strategii, sa presupunem ca vei castiga la pasul 7 dintr-un total de 12. Asta inseamna ca miza de pe pariu este 40 lei, iar cea totala a ajuns la 130 lei. Cota pariului fiind 7.00, vei castiga 280 lei, asta insemnand un profit de 150 lei. Daca vei repeta acest profit in 3 turnee vei acoperi pierderea.
 

Concluzii

 
  1. Este recomandat ca strategia Martingale sa fie folosita pe aceeasi competitie si pe acelasi tip de pariu
  2. Pariul propus de noi este tie-break in primul set al primului tur din meciurile feminine
  3. Nu aborda strategia daca primul tur are mai mult de 16 meciuri
  4. Foarte rar se intampla ca primul set sa nu dispuna de tie-break in niciunul dintre cele 12 meciuri jucate
  5. Profitul poate fi destul de mare in urma unui turneu, lucru care ne ajuta sa acoperim rapid eventualele pierderi.