Cristal Palace si Watford se intalnesc in semifinalele Cupei Angliei

Cupa Angliei este o competitie extrem de importanta si pentru Crystal Palace, si pentru Watford in acest sezon. In conditiile in care niciuna dintre echipe nu are posibilitatea de a se clasa pe unul dintre locurile fruntase din campionatul Angliei, Cupa reprezinta singura sansa a acestora de a realiza o performanta in acest an. Iar ambele au facut sacrificii importante in saptamana curenta pentru a avea la dispozitie cei mai buni jucatori in aceasta intalnire. Mai exact, ambele au pierdut ultimele partide in campionat, disputate in fata unor oponenti foarte puternici.

 

Cotele caselor de pariuri

 

Sportingbet

Unibet

Winmasters

NetBet

Fortuna

Crystal Palace

2.40

2.40

2.42

2.40

2.40

Watford

3.15

3.20

3.05

3.15

3.20

 

Watford, pe de o parte, a fost invinsa de West Ham cu scorul de 3-1, iar pe de alta parte, Crystal Palace a fost invinsa de Manchester United cu 2-0. Insa, gratie acestor eforturi, ambele se vor putea baza pe cei mai buni jucatori in meciul de duminica. Crystal Palace ii va avea la dispozitie pe Yannick Bolasie, Scott Dann, Joel, Ward si Joe Ledley, iar Watford ii va avea pe Troy Deeney si Odion Ighalo.

 

Performantele ambelor echipe au fost extrem de bune in acest an in Cupa Angliei. Watford, de exemplu, a reusit sa elimine chiar pe Arsenal, detinatoarea trofeului, in urma unei victorii cu scorul de 2-1. De fapt, Arsenal este singura echipa care a reusit sa marcheze un gol in poarta elevilor lui Quique Sanchez Flores. Nici Crystal Palace nu s-a lasat mai prejos, reusind sa elimine pe Tottenham in cea de-a cincea runda, gratie unui gol inscris de Martin Kelly in prelungirile primei reprize.

 

Pentru ambele echipe, editia din acest an a Cupei Angliei va fi o ocazie de a-si lua revansa fata de cele care le-au invins in trecut in finala competitiei. Astfel, Crystal Palace se afla la cea de-a patra semifinala in Cupa Angliei si prima dupa 1995, atunci cand au fost eliminati de Manchester United. Tot diavolii rosii i-au invins in finala in anul 1990. Cat despre Watford, trebuie amintit ca echipa a reusit sa ajunga in finala in sezonul 1983-1984, insa a pierdut intr-un meci cu Everton. Aceasta din urma se confrunta cu Manchester United in cealalta semifinala, iar in timp ce redactez acest articol, scorul la pauza este 1-0 pentru elevii lui Louis Van Gaal. Crystal Palace va juca impotriva lui Watford duminica, 24 aprilie, de la 18:00.