Cote mult marite la victorie in Liverpool vs PSG

Singura echipa franceza care va evolua astazi in prima etapa a fazei grupelor Champions League este PSG, care o va intalni in deplasare pe Liverpool. Din grupa mai face parte Napoli, astfel ca cele doua combatante de diseara nu au un parcurs facil in drumul lor spre calificarea in optimile Champions League. Meciul este unul pe care ambele formatii vor incerca sa-l castige, casa de pariuri Betfair marind mult cotele la victorie pentru cele doua, oferind cota 50.0 ca Liverpool sa se impuna si 60.0 ca PSG sa o faca.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?

La aceste cote mult marite la victorie in Liverpool vs PSG sunt eligibili toti cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora meciului (marti, 22:00) introducand codul ZFBNFQ. Depune apoi pentru a putea plasa un prim pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria unei echipe in meciul dintre Liverpool si PSG. Cel mult 5 lei se califica in vederea promotiei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota afisata pe site.


Despre recompensa

In cazul in care pariul tau este castigator miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul pana la 250 lei sau 300 lei, in functie de echipa care se va impune, sa ti se crediteze ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. De pe piata Sportsbook trebuie plasat pariul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, daca preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul unei echipe in meciul dintre Liverpool si PSG
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca pariul este castigator imediat vei primi in cont cash miza, pentru ca restul pana la 250 lei sau 300 lei sa ti se crediteze ca freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


external linkLink-uri externe interzise