Cote mult marite la victorie in Khabib vs McGregor

Rusul Khabib Nurmagomedov este neinvins in MMA in cele 26 lupte avute pana acum, existand insa riscul ca asta sa se schimbe in acest weekend, cand adversar ii este nimeni altul decat irlandezul Conor McGregor, al carui record in MMA este de 21 victorii din 24 partide. Casele de pariuri acorda cote echilibrate la victorie pentru cei doi, rusul pornind usor favorit. Cei de la Betfair pluseaza, oferind cote mult marite la victorie in Khabib vs McGregor. Vorbim de cota 50 pentru succesul rusului si de 60 pentru cel al irlandezului.


Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 06:10), introducand codul ZSAN10. Efectueaza apoi un depozit pentru a putea plasa un pariu de pe piata Sportsbook pe victoria lui McGregor sau pe cea a lui Khabib. Cel mult 5 lei se iau in considerare in vederea cotei marite, in caz ca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

In cazul in care pariul tau va fi “verde” vei obtine 250 lei sau 300 lei, in functie de invingator. Astfel, miza de 5 lei iti va fi rambursata imediat cash, pentru ca restul sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore. De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria unui luptator in partida de UFC (MMA) dintre Khabib si McGregor
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea promotiei
  • Daca pariul este “verde” vei primi miza cash instant, in vreme ce restul, pana la 250 lei, respectiv 300 lei, ti se va credita ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei
  • In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul la o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook


external linkLink-uri externe interzise