Cote de 80.0 si 100.0 la victorie in primul derby al noului an

Arsenal a incheiat anul 2019 cu un derby si va incepe anul 2020 cu un alt derby, ambele desfasurandu-se pe teren propriu. Chiar daca impotriva lui Chelsea au pierdut cu 1-2, „tunarii” au condus pana in minutul 83. Venirea lui Arteta pe banca lui Arsenal pare sa fi imbunatatit spiritul echipei. De partea cealalta, Manchester United a incheiat anul 2019 cu doua victorii, dandu-le sperante fanilor pentru 2020. In vederea acestui derby, casa de pariuri Betfair prezinta cote mult marite la victorie. Concret, vorbim de cota 80.0 pentru victoria lui Arsenal si de 100.0 pentru cea a lui Manchester United.

Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice roman care isi creeaza cont la Betfair pana la ora meciului (1 ianuarie, 22:00) introducand codul ZFBNOB. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria uneia dintre echipe in duelul Arsenal vs Manchester United. Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site. 

Despre recompensa

Aceste cote mult marite la victorie in Arsenal vs Manchester United inseamna ca in cazul victoriei echipei pe care ai pariat vei primi 400 lei, respectiv 500 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, pe cand restul il vei primi ca freebet in termen de 24 ore de la incheierea partidei. Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 1 ianuarie, ora 22:00, introducand codul ZFBNOB
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria unei echipe in meciul dintre Arsenal si Manchester United
  • Cel mult 5 lei se calculeaza la cota marita
  • In cazul unui pariu castigator miza ti se va rambursa cash instant, restul pana la cel mult 400 lei, respectiv 500 lei, urmand sa se crediteze ca freebet in maxim 24 ore
  • Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Alege castigatorul si incepe anul cu dreptul