Cota mult marita pentru victoria lui Liverpool cu Napoli

Debutul lui Liverpool in grupele Champions League a fost unul cu emotii, pana la urma aceasta impunandu-se cu 3-2 in fata celor de la PSG, golul victoriei fiind inscris in prelungirile partidei. In schimb, Napoli a obtinut doar o remiza alba in fata sarbilor de la Steaua Rosie Belgrad. Cu o victorie in fata ambelor contracandidate la primavara Champions League inca din primele doua etape, am putea spune ca Liverpool nu va rata calificarea in optimi. In acest sens, casa de pariuri Betfair ne ajuta, oferindu-ne o cota mult marita pentru victoria lui Liverpool cu Napoli.


5bb486b815fda_1538557624.jpg


Ce trebuie sa fac?

Este vorba de cota 60.0, la promotie fiind eligibili toti cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei (miercuri, 22:00) introducand codul ZFBNFY. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul lui Liverpool in partida cu Napoli. In vederea cotei marite se vor lua in calcul cel mult 5 lei. In cazul unei mize mai mari diferenta se va calcula la cota de pe site.


Despre recompensa

Daca Liverpool se va impune miza ti se va rambursa cash imediat, in vreme ce restul de 295 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana miercuri, ora 22:00, introducand codul ZFBNFY
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul lui Liverpool in partida cu Napoli
  • Maxim 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca Liverpool se va impune miza iti va fi rambursata cash instant, pentru ca restul pana la 300 lei sa ti se acorde sub forma unui freebet in cel mult 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile


Cu o victorie Liverpool este ca si calificata in faza urmatoare >>>