Cota mult marita pentru victoria FCSB cu Astra Giurgiu

FCSB a incheiat turul sezonului regulat pe pozitia secunda, in timp ce Astra Giurgiu s-a clasat pe ultimul loc care duce in play-off. Cu FCSB ca gazda, aceasta a invins in 5 din ultimele 6 intalniri directe, cota oferita de casa de pariuri Betfair ca stelistii sa se impuna si acum fiind 50.0.


Ce trebuie sa fac?

Pentru a putea obtine aceasta cota marita creeaza-ti cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 21:00) introducand codul ZFBNGK. Efectueaza apoi un depozit pentru a putea plasa de pe piata Sportsbook un pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia FCSB se va impune pe teren propriu in fata Astrei. Cel mult 5 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite, in cazul unei mize mai mari diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Aceasta cota mult marita pentru victoria FCSB cu Astra Giurgiu inseamna ca in cazul in care FCSB va obtine cele 3 puncte tu vei castiga 250 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul de 245 lei il vei obtine sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook, daca preferi un bilet multiplu avand grija ca minim o selectie sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 21:00, introducand codul ZFBNGK
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook conform caruia FCSB se va impune in fata Astrei
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca FCSB va obtine cele 3 puncte miza se va rambursa cash instant, restul pana la maxim 250 lei creditandu-se ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Plaseaza acum pariul cu o cota mult marita >>>