Cota marita ca ambele sa marcheze in Liverpool-Manchester City

Runda a opta din Premier League se va incheia cu derbyul dintre Liverpool si Manchester City, primele doua clasate in acest moment, la egalitate de puncte. Mai mult, vorbim despre cele mai bune doua ofensive din campionat, dar si de cele mai bune defensive. Sezonul trecut de Premier League am asistat la o partida cu 7 reusite pe Anfield, Liverpool impunandu-se cu 4-3. Tinand cont de aceste aspecte, un pariu pe faptul ca se va marca de ambele parti in acest meci este unul deloc de neglijat. Unul care are cota 50.0, conform casei de pariuri Sportingbet.


5bb7b3397209d_1538765625.jpg


Ce trebuie sa fac?

Cei care vor sa profite de aceasta cota marita ca ambele sa marcheze in Liverpool-Manchester City trebuie sa isi creeze cont la Sportingbet pana la ora meciului (duminica, 18:30) doar de pe unul din linkurile de mai jos. Efectueaza apoi o depunere de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca ambele formatii vor marca in meciul dintre Liverpool si Manchester City. Cel mult 4 lei se vor calcula in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult restul urmand a se calcula la cota de pe site, care in acest moment este 1.48.


Despre recompensa

In cazul in care ambele formatii vor inscrie in meci vei primi cash castigul conform cotei normale (5.92 lei), restul de 194.08 lei creditandu-se sub forma de freebet. Ambele castiguri le vei primi instant. Freebetul trebuie pariat in termen de 72 ore.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet pana duminica, ora 18:30, de pe acest link
  • Efectueaza o depunere de minim 40 lei, insa nu folosi metodele Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live pe faptul ca ambele vor marca in partida de Premier League dintre Liverpool si Manchester City
  • Miza maxima este 4 lei
  • Daca vor inscrie ambele castigul conform cotei de pe site il vei primi imediat, in vreme ce restul pana la cel mult 200 lei se va credita sub forma de freebet tot imediat
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 72 ore


Ne asteapta un derby cu multe reusite >>>