Cota imensa oferita ca Barcelona sa castige cu Betis

Barcelona va disputa primul meci acasa in acest sezon de La Liga, tu putand sa beneficiezi de cota 35.0 pentru victoria acesteia cu Betis.

Cu siguranta catalanii vor dori sa faca uitata prestatia stearsa din prima runda, cand au pierdut cu 0-1 in fata lui Bilbao. Asta mai ales ca Lionel Messi va putea juca in acest meci. Barcelona a mai jucat primul meci din La Liga pe teren propriu cu Betis si in urma cu doua sezoane, impunandu-se atunci cu 2-0. Daca si acum esti de parere ca formatia catalana se va impune poti profita de cota 35.0 oferita de casa de pariuri Betfair pentru victoria lor. 

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora meciului (25 august, 22:00) introducand codul ZFBNLY. Depune apoi pentru a plasa un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei contra lui Betis. Maxim 5 lei se iau in considerare la aceasta cota marita, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Aceasta cota mult marita pentru victoria Barcelonei cu Betis Sevilla iti va aduce un castig de 175 lei in caz ca formatia catalana se va impune. Miza va fi rambursata cash instant, pe cand restul il vei primi ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2 in cazul unui bilet multiplu. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 25 august, ora 22:00, introducand codul bonus „ZFBNLY”
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in partida cu Betis
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Barcelona se va impune miza va fi rambursata cash instant, pe cand restul pana la maxim 175 lei il vei primi ca freebet in termen de 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Pariaza pe victoria catalanilor