Cota fabuloasa pentru victoria lui Liverpool cu Huddersfield

In etapa intermediara cu numarul 25 din Premier Legue, Liverpool o va intalni pe teren propriu pe Huddersfield, o partida ce ar trebui sa fie la discretia elevilor antrenati de Jurgen Klopp, in ciuda faptului ca acestia joaca in deplasare. Huddersfield este insa pe locul 14, venind dupa trei infrangeri in campionat, prin urmare promotia casei de pariuri Betfair conform careia “cormoranii” au cota 16.0 la victorie ni se pare ideala.Ce trebuie sa fac?


Promotia nu se adreseaza tuturor, ci doar celor care se vor inregistra pana la ora meciului (marti, 22:00) utilizand codul ZFBNAO. Dupa inregistrare, efectueaza un depozit si plaseaza un prim pariu cu bani reali pentru a obtine aceasta cota fabuloasa pentru victoria lui Liverpool cu Huddersfield. Miza maxima in vederea cotei marite este 5 lei, pariul pe victoria “cormoranilor” trebuind efectuat pre-live si singur pe bilet pe piata Sportsbook.


Despre recompensa


In cazul in care Liverpool va trece de Huddersfield, iar miza ta pe victoria “cormoranilor” a fost de 5 lei, miza ti se va rambursa instant sub forma de cash, iar profitul in valoare de 75 lei il vei primi in maxim 24 ore de la incheierea partidei, sub forma de freebet. Acesta trebuie plasat in termen de 30 zile tot pe piata Sportsbook, la fel ca pariul pe victoria lui Liverpool. Pentru a putea miza cu freebetul cota minima trebuie sa fie 1.2. Daca preferi biletele multiple, cel putin o selectie de pe bilet trebuie sa aiba cota minima 1.2. In cazul in care pariul este castigator, in cont ti se va credita profitul, nu si valoarea freebetului.


Rezumat


1.       Creeaza-ti cont la Betfair pana marti la ora 22:00 utilizand codul ZFBNAO

2.       Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria lui Liverpool in meciul cu Huddersfield

3.       Maxim 5 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite

4.       Daca Liverpool va invinge miza ti se va returna cash, in vreme ce profitul, de maxim 75 lei, ti se va credita sub forma de freebet in maxim 24 ore

5.       Acesta trebuie plasat in maxim 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2, tot din piata Sportsbook


Profita acum de cota nemaiintalnita >>>