Cota bomba pentru victoria FCSB cu Iasi

Daca in Europa League pare a se descurca cat de cat bine, in campionat FCSB este le pamant. In 5 etape echipa a adunat doar 4 puncte. In schimb, iesenii se afla pe pozitia a treia in Liga I. Spre deosebire de etapa trecuta, cand FCSB a evoluat cu mai multi pusti in teren, acum va introduce o echipa mai puternica, echipa care le-ar putea pune probleme iesenilor. Daca esti de parere ca bucurestenii vor obtine a doua victorie din acest sezon de Liga I, te invitam sa profiti de cota 45.0 oferita de casa de pariuri Betfair pentru succesul lor.

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont pana la ora partidei (18 august, 21:00) introducand codul ZFBNLV. Depune apoi pentru a plasa de pe piata Sportsbook un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria celor de la FCSB contra celor de la Poli Iasi. In vederea promotiei se calculeaza cel mult 5 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Cota mult marita pentru victoria FCSB cu Iasi iti va aduce 225 lei daca gazdele se vor impune. Astfel, miza va fi rambursata cash instant, pe cand restul il vei primi ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 18 august, ora 21:00 introducand codul ZFBNLV
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria FCSB contra Iasiului
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea promotiei
  • Daca FCSB se va impune miza se va rambursa cash instant, pe cand restul pana la cel mult 225 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Pariaza acum daca ai incredere in FCSB