Cota astronomica pentru victoria FCSB cu CFR Cluj

Daca FCSB va castiga cele doua partide ramase de disputat pe teren propriu, nu exista prea mari dubii ca va lua titlul, avand in vedere si parcursul celor de la CFR Cluj in play-off. Inaintea derby-ului de diseara intre FCSB si CFR Cluj diferenta este de doua puncte in favoarea elevilor antrenati de Nicolae Dica. Tinand cont de faptul ca FCSB a inregistrat doar victorii pe propriul teren in play-off, nu este deloc exclus sa castige si azi. Daca esti de aceeasi parere te invitam sa profiti de promotia casei de pariuri Betfair, care iti ofera cota 60.0 pentru ca FCSB sa se impuna.Ce trebuie sa fac?


De aceasta cota astronomica pentru victoria FCSB cu CFR Cluj vor beneficia cei care se vor inregistra la Betfair pana duminica, ora 20:45, utilizand codul ZFBNCO. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul FCSB in meciul de diseara. Cel mult 5 RON se iau in calcul la cota astronomica pentru victoria FCSB cu CFR Cluj. Poti miza mai mult, diferenta calculandu-se insa la cota de pe site, care in acest moment este 2.5.


Despre recompensa


In caz ca FCSB se va impune vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site (12.5 lei), pentru ca restul pana la 300 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in cel mult 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate de pe piata Sportsbook.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 20:45, utilizand codul ZFBNCO

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria FCSB contra lui CFR Cluj

·         Daca FCSB se impune vei primi cash 12.5 lei, in vreme ce restul de 287.5 lei ti se va credita ca freebet in cel mult 24 ore

·         Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook


Cu o victorie FCSB se distanteaza decisiv in campionat