Cota 7 pentru victorie Liverpool sau 56 pentru victorie Aston Villa in meciul direct. Ce preferi?

Liderul Liverpool o va intalni in deplasare pe Aston Villa in aceasta runda de Premier League, ambele echipe beneficiind de cote marite la victorie.

Dupa 10 etape, „cormoranii” se afla la 6 puncte in fata locului secund, singurul pas gresit venind in ultima deplasare de campionat, cu Manchester United. La mijlocul saptamanii acestia au disputat un meci in optimile Cupei Ligii Angliei cu Arsenal, meci incheiat cu o remiza, in care au fost marcate nu mai putin de 10 goluri. De cealalta parte, Aston Villa se afla pe locul 15, cu 11 puncte, 7 dintre ele venind in ultimele 4 etape. In vederea acestei partide casa de pariuri 888sport ne ofera cote marite pentru victoria oricarei echipe. Este vorba despre cota 7.00 pentru cea a lui Liverpool si 56.0 pentru cea a celor de la Aston Villa.

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la 888sport pana la ora partidei (2 noiembrie, 17:00). Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in duelul Aston Villa vs Liverpool. Miza pariului este una fixa si anume 25 lei. Dupa plasarea pariului, pe bilet vei vedea o casuta ce trebuie bifata daca vrei sa obtii cota marita. Chiar daca vei face asta vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit, care poate atinge suma de 1 000 lei.

Despre recompensa

Vei primi cote marite la victorie in Aston Villa vs Liverpool daca vei respecta aceste conditii, obtinand 175 lei sau 1 400 lei daca pariul va fi castigator. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore. De 10 ori trebuie pariat bonusul pe cote minime de 2.00 in termen de 60 zile.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana in 2 noiembrie, ora 17:00
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in meciul dintre Aston Villa si Liverpool
  • Miza pariului este exact 25 lei
  • In cazul unui pariu „verde” ti se va credita cash instant castigul conform cotei de pe site, pe cand restul pana la 175 lei sau 1 400 lei il vei primi ca bonus in maxim 72 ore
  • Pe cote minime de 2.00 trebuie pariat bonusul de 10 ori in termen de 60 zile

Crezi ca se va impiedica echipa lui Klopp de Aston Villa? Pariaza acum