Cota 60 pentru victoria Barcelonei cu Tottenham

Barcelona este una din cele 3 echipe care au cel mai mare punctaj dupa 5 etape scurse din faza grupelor Champions League. In schimb, Tottenham are nevoie de victorie pentru a fi sigura de calificarea in optimi. Doar ca in cele doua meciuri de pe teren propriu echipa catalana a marcat 6 goluri, reusind sa nu primeasca niciunul. Prin urmare, daca esti de parere ca formatia antrenata de Ernesto Valverde se va impune iti recomandam sa profiti de cota 60.0 oferita de casa de pariuri Betfair pentru acest pronostic.


Incepe cu dreptul aventura la Betfair >>Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt cei care isi vor crea cont pana la ora partidei (sambata, 22:00) introducand codul ZFBNHB. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul Barcelonei in meciul de Champions League de pe teren propriu cu Tottenham. Cel mult 5 lei se iau in calcul la cota marita, eventuala diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Cota 60 pentru victoria Barcelonei cu Tottenham inseamna ca daca echipa catalana se va impune vei castiga 300 lei. Astfel, miza se va rambursa cash imediat, in vreme ce restul se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook la o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.
 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana marti, ora 22:00, introducand codul ZFBNHB
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei in partida cu Tottenham
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul la promotie
  • Daca Barcelona se va impune miza se va rambursa cash imediat, pe cand restul pana la cel mul 300 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile la o cota minima de 1.2


Incepe cu dreptul aventura la Betfair >>>