Cota 60 pentru succesul FCSB cu Botosani

Dupa pasul gresit comis saptamana trecuta de CFR Cluj, FCSB are acum ocazia de a o egala la puncte in fruntea clasamentului, cel putin pentru o zi. In ultimele 5 deplasari cu Botosani, FCSB a obtinut tot atatea victorii, marcand 10 goluri, reusind sa nu primeasca niciunul. Avand in vedere asta, dar si ca Botosani se afla abia pe locul 9, iti recomandam sa profiti de cota 60.0 acordata de casa de pariuri Betfair pentru succesul FCSB.


Profita de promotie inregistrandu-te acum >>>
Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 20:00) introducand codul ZFBNHE. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria FCSB in partida cu Botosani. Cel mult 5 lei se califica in vederea cotei marite, in cazul unei mize mai mari diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Cota 60 pentru succesul FCSB cu Botosani inseamna ca in cazul in care FCSB se va impune miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul de 295 lei se va credita ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei.  Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile de la creditare din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 20:00, folosind codul ZFBNHE
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul FCSB in partida cu Botosani
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca FCSB se va impune, miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul, pana la cel mult 300 lei, il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie plasat din piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Profita de promotie inregistrandu-te acum >>>