Cota 6 pentru victoria Braziliei impotriva Serbiei

Inaintea ultimei etape din faza grupelor, Brazilia se afla la egalitate de puncte cu Elvetia, avand un golaveraj mai bun si la un punct in fata Serbiei. Credem ca o echipa precum Brazilia a invatat din greselile comise cu Elvetia si Costa Rica si, de aceasta data, va deschide scorul inca din prima repriza. Astfel, iti recomandam sa profiti de promotia casei de pariuri Betfair, care ofera cota 6 pentru victoria Braziliei impotriva Serbiei.Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt toti cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora meciului (miercuri, 21:00) introducand codul ZFBNEK. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul Braziliei in partida cu Serbia. Cel mult 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, in cazul in care plasezi o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Daca Brazilia va obtine toate cele 3 puncte in partida cu Serbia vei primi cel mult 300 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash, in vreme ce restul ti se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Tot de pe piata Sportsbook trebuie plasat si freebetul in  termen  de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana miercuri, ora 21:00, introducand codul ZFBNEK
  • Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe victoria Braziliei in fata Serbiei
  • Cel mult 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Brazilia castiga miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul, pana la cel mult 300 lei, ti se va credita sub forma de freebet in maxim 24 ore
  • In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2


Meciul ar trebui sa fie un antrenament pentru fazele eliminatorii >>>