Cota 51 pentru victoria Romaniei sau 7 pentru victoria Spaniei. Ce preferi?

Meciul dintre Romania si Spania este cel mai asteptat eveniment fotbalistic al toamnei, in vederea acestuia putand obtine cote marite la victorie.

In cazul unei victorii Romania va veni la doar doua puncte de Spania, o victorie care nu este chiar atat de imposibila. Romania are un palmares bogat cu Spania, intalnindu-se de 16 ori. Din aceste partide fiecare a obtinut 5 victorii, inregistrandu-se 6 rezultate de egalitate. Pe teren propriu Romania nu a pierdut niciodata in fata Spaniei, obtinand 3 victorii si 3 remize. In vederea partidei de joi casa de pariuri 888sport iti ofera sansa de a paria la cota 7.00 pentru victoria Spaniei sau la cota 51.0 pentru cea a Romaniei.

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca te vei inregistra la 888sport pana la ora partidei (5 septembrie, 21:45). Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre cele doua echipe in meciul dintre Romania si Spania. Miza in vederea cotei marite este una fixa si anume 25 lei. Odata plasata selectia pe biletul de pariuri, iti va aparea o casuta, pe care trebuie sa o bifezi daca doresti sa beneficiezi de cota marita. Chiar daca vei opta pentru promotie, vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit de la 888sport, care poate atinge suma de 1 000 lei.

Despre recompensa

Aceste cote mult marite la victorie in Romania vs Spania iti pot aduce 175 lei, respectiv 1 275 lei. Astfel, miza iti va fi rambursata cash instant, pe cand restul il vei primi ca bonus in termen de 72 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie pariat de 10 ori in termen de 60 zile pe cote minime totale de 2.00. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 5 septembrie, ora 21:45
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in meciul dintre Romania si Spania
  • Miza este una fixa si anume 25 lei
  • Daca pariul tau este „verde” miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul pana la 175 lei, respectiv 1 275 lei il vei primi ca bonus in termen de 72 ore
  • De 10 ori trebuie pariat bonusul pe cote minime totale de 2.00 in termen de 60 zile

Pariaza pe echipa care crezi ca va obtine cele 3 puncte