Cota 50 pentru rezultatul final in Bayern Munchen vs Leipzig

Derby-ul etapei intermediare cu numarul 16 din Bundesliga va avea loc intre Bayern Munchen si Leipzig, vecine de clasament despartite de doua puncte. Daca luna noiembrie nu a fost una buna pentru bavarezi, acestia au un parcurs perfect in decembrie, in campionat marcand 9 goluri, primind unul singur. De cealalta parte, Leipzig merge si ea foarte bine, insa numai in meciurile de pe teren propriu, in deplasare avand serioase probleme. Chiar daca esti de parere ca bavarezii isi vor continua parcursul bun din decembrie sau daca oaspetii vor pune probleme in aceasta deplasare, te invitam sa profiti de cota 50.0 acordata de catre casa de pariuri Sportingbet pentru orice rezultat final.


Inregistreaza-te si mizeaza pe rezultatul final al acestui derby >>>Ce trebuie sa fac?

Creeaza-ti cont la Sportingbet pana la ora partidei (miercuri, 21:30) de pe unul din linkurile de mai jos. Depune apoi minim 40 lei prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe sau pe un rezultat de egalitate in meciul dintre Bayern Munchen si Leipzig. Cel mult 4 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.35 pentru victoria bavarezilor, 7.75 pentru cea a oaspetilor si 5.00 pentru un rezultat de egalitate.


Despre recompensa

Cota 50 pentru rezultatul final in Bayern Munchen vs Leipzig inseamna ca in cazul unui pariu „verde”  vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, pe cand restul pana la 200 lei ti se va credita ca freebet tot instant. Freebetul trebuie pariat in termen de 72 ore.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet pana miercuri, ora 21:30, de pe acest link
  • Efectueaza o depunere, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe sau pe un rezultat de egalitate in meciul dintre Bayern Munchen si Leipzig
  • Cel mult 4 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca pariul este „verde” vei primi cash instant castigul conform cotei normale, pe cand restul pana la cel mult 200 lei ti se va credita ca freebet tot instant
  • In termen de 72 ore trebuie plasat freebetul


Inregistreaza-te si mizeaza pe rezultatul final al acestui derby >>>