Cota 50 pentru numarul de goluri in Manchester United vs PSG

Cea mai asteptata partida de marti din prima mansa a optimilor Champions League se va desfasura intre Manchester United si PSG. Forma senzationala din ultima perioada a lui Manchester United cu siguranta va atrage multi telespectatori neutri de partea ei. In fiecare din cele 3 partide de pe Old Trafford din faza grupelor nu a fost marcat mai mult de un gol. De partea cealalta, in doua din cele 3 deplasari ale parizienilor din grupa au fost marcate 5 goluri. Acum casa de pariuri Sportingbet te provoaca sa alegi daca vor fi marcate sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri in meciul de marti, pentru oricare din cele doua optiuni oferindu-ti-se cota 50.0.


external linkLink-uri externe interzise


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Sportingbet pana la ora meciului (marti, 22:00) de pe unul din linkurile afisate in acest articol. Efectueaza apoi un depozit de minim 50 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller, dupa care poti plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca se vor marca sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri in meciul dintre Manchester United si PSG. Cel mult 4 lei se iau in calcul la cota marita, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.72 pentru “Peste 2.5 goluri” si 2.05 pentru “Sub 2.5 goluri”.


Despre recompensa

Cota 50 pentru numarul de goluri in Manchester United vs PSG inseamna ca in cazul unui pariu castigator vei obtine 200 lei indiferent ca vor fi marcate sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri. Astfel, castigul conform cotei marite (6.88 lei, respectiv 8.2 lei) se va credita cash instant, pentru ca restul sa il primesti ca freebet tot instant. In termen de 72 ore trebuie pariat freebetul pe orice sport si la orice cota doresti.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca vor fi marcate sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri in partida dintre Manchester United si PSG
  • Cel mult 4 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca pariul este “verde” vei primi instant cash castigul conform cotei marite, pentru ca restul pana la cel mult 200 lei sa ti se crediteze tot pe loc ca freebet
  • In termen de 72 ore trebuie plasat freebetul


external linkLink-uri externe interzise