Cota 40 pentru victoria liderului Barcelona in fata „lanternei rosii” Leganes

Barcelona nu ar trebui sa aiba vreo emotie in a-si pastra fotoliul de lider, pentru victoria ei in acest weekend oferindu-ti-se cota 40.0.

Adversara in etapa cu numarul 14 este Leganes, ultima clasata, echipa care a acumulat doar 6 puncte pana acum. De cealalta parte, formatia antrenata de Ernesto Valverde are 6 victorii in ultimele 7 runde din La Liga. Catalanii s-au impus in 5 din precedentele 6 intalniri directe, singura victorie a lui Leganes venind sezonul trecut. Acum nu credem insa ca gazdele vor mai reusi surpriza. Drept urmare, te invitam sa profiti de promotia casei de pariuri Betfair, care prezinta cota 40.0 ca formatia catalana sa se impuna. 

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca te vei inscrie la Betfair pana la ora meciului (23 noiembrie, 20:00) introducand codul ZFBNNI. Depune apoi pentru a plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei in deplasarea cu Leganes. In vederea cotei marite se calculeaza minim 5 lei, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site. 

Despre recompensa

Barcelona are cota marita la victorie impotriva lui Leganes, in cazul foarte probabil in care oaspetii se vor impune urmand sa castigi 200 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul il vei primi ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie plasat de pe piata Sportsbook la o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.4. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 23 noiembrie, ora 14:00, introducand codul ZFBNNI
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei in partida cu Leganes
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • In cazul in care Barcelona se va impune miza o vei primi cash instant, pentru ca restul pana la cel mult 200 lei sa il primesti ca freebet in maxim 24 ore
  • Din piata Sportsbook trebuie pariat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Pariaza acum pe victoria liderului din La Liga