Cota 40 pentru succesul FCSB in Europa League

Daca ne referim strict la echipele romanesti, cea mai mare sansa de a se impune in prima mansa a turului II preliminar din Europa League o are FCSB, care va juca joi, incepand cu ora 18:30, in Slovenia contra celor de la Rudar Velenje. Cota normala pentru succesul elevilor antrenati de Nicolae Dica este 1.72, insa clientii noi ai casei de pariuri Betfair vor beneficia de cota 40 pentru succesul FCSB in Europa League.


external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

Eligibili la cota marita sunt toti cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora partidei utilizand codul ZFBNEY. Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe faptul ca FCSB o va invinge pe Rudar Velenje. Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, eventuala diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

In cazul unei victorii a FCSB diseara, miza se va rambursa cash, in vreme ce restul de 195 lei il vei obtine sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat din piata Sportsbook in termen de 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Amintim ca daca pariul/biletul este castigator valoarea freebetului nu iti va fi creditata in cont, ci doar profitul.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe succesul FCSB in partida din Europa League cu Rudar
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul la cota marita
  • Daca FCSB se impune, miza se va returna cash instant, pentru ca restul de 195 lei sa ti se crediteze ca freebet in cel mult 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul la o cota minima de 1.2


external linkLink-uri externe interzise