Cota 35 pentru victorie Real Madrid in debutul Champions League

Golgheterul ultimelor 6 editii de Champions League, interval in care a marcat 72 goluri, portughezul Cristiano Ronaldo, nu va mai activa pentru Real Madrid in acest sezon, lucru care e imposibil sa nu se simta in jocul echipei spaniole. Madrilenii au insa destui jucatori talentati, nu numai in atac, care ar putea suplini intr-o oarecare masura absenta starului portughez. In prima etapa a grupelor Champions League echipa antrenata de Lopetegui va primi vizita celor de la AS Roma, care au inceput destul de prost sezonul in Serie A. Ne vine, asadar, greu sa credem ca formatia spaniola nu se va impune diseara, putand profita, astfel, de promotia casei de pariuri Betfair, care ofera cota 35 pentru victorie Real Madrid in debutul Champions League.


Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca te vei inregistra la Betfair pana la ora meciului (miercuri, 22:00) introducand codul ZFBNFR. Efectueaza apoi un depozit pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul lui Real Madrid in meciul de Champions League cu AS Roma. Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite, eventuala diferenta calculandu-se la cota de pe site.


external linkLink-uri externe interzise


Despre recompensa

In cazul in care Real Madrid se va impune vei castiga 175 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, pe cand restul de 170 lei ti se va credita ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Pe o cota minima de 1.2 trebuie pariat freebetul in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria lui Real Madrid in meciul de Champions League cu AS Roma
  • Maxim 5 lei se calculeaza la cota marita
  • Daca Real Madrid va invinge miza se ramburseaza cash instant, in  timp ce restul pana la 175 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie plasat de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile


external linkLink-uri externe interzise