Cota 35 pentru victoria lui PSG in meciul de Champions League cu Club Brugge

Dupa trei runde scurse din grupele Champions League trei sunt echipele care au maximum de puncte. Doar una a reusit insa sa nu primeasca niciun gol. Este vorba de PSG, care in urma cu doua saptamani a invins-o in Belgia pe Club Brugge cu scorul de 5-0. Acum parizienii nu ar trebui sa aiba niciun fel de probleme in a trece de formatia belgiana. In vederea acestei partide casa de pariuri Betfair iti ofera cota 35.0 ca PSG sa se impuna.

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora meciului (6 noiembrie, 22:00) introducand codul ZFBNND. Efectueaza apoi un depozit pentru a putea plasa un prim pariu din piata Sportsbook pe victoria lui Liverpool in partida cu Cercle Brugge. Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

PSG are cota marita la victorie cu Club Brugge, in cazul unei victorii a parizienilor creditandu-ti-se in cont 175 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, pe cand restul il vei primi ca freebet in maxim 24 ore. Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 6 noiembrie, ora 22:00, introducand codul ZFBNND
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria lui PSG in partida cu Club Brugge
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca PSG se va impune miza se va calcula cash, pe cand restul pana la cel mult 150 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Mizeaza ca parizienii isi vor continua parcursul perfect