Cota 35 pentru minim un gol in Derby de Romania

Dupa pasul gresit comis aseara de CFR Cluj, FCSB are sansa de a urca pe primul loc, la egalitate de puncte cu ardelenii. De cealalta parte, dinamovistii vor pierde contactul cu locurile de play-off daca nu vor invinge azi. Prin urmare, ne asteptam la un meci deschis intre FCSB si Dinamo. Ultima oara cand s-a inregistrat un scor de 0-0 in campionat intre cele doua se intampla in luna august a anului 2015. La casa de pariuri Betfair cota ca in partida de diseara sa se inscrie minim un gol este 35.0.


Profita de aceasta promotie cu sanse foarte mari de reusita >>>
Ce trebuie sa fac?

La promotie vei fi eligibil doar daca te vei inregistra la Betfair pana la ora meciului (duminica, 21:00) introducand codul ZFBNGP. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia in meciul dintre Dinamo si FCSB se va marca minim un gol. Cel mult 5 lei se iau in considerare la cota marita, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Pariaza la cota 35 pentru minim un gol in Derby de Romania, in cazul foarte probabil in care se va marca urmand a castiga 175 lei. Astfel, miza se va rambursa cash imediat, pentru ca restul sa se crediteze ca freebet in cel mult 24 ore. Freebetul trebuie plasat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook, in cazul in care preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 21:00, utilizand codul ZFBNGP
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe faptul ca in meciul dintre Dinamo si FCSB va fi marcat minim un gol
  • Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite
  • Daca se va marca miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul pana la maxim 175 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Profita de aceasta promotie cu sanse foarte mari de reusita >>>