Cota 35 pentru minim un gol in Atletico Madrid-Barcelona

Ziua de sambata din La Liga se va incheia cu derby-ul dintre Atletico Madrid si Barcelona, gazdele putand prelua conducerea in clasament daca vor invinge.  In ultimele 17 intalniri directe a fost marcat cel putin un gol, cota ca asta sa se intample si acum fiind 35.0. Asta doar la casa de pariuri Betfair.


Risc foarte mic ca promotia sa nu fie castigatoare >>>


Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora meciului (sambata, 21:45) utilizand codul ZFBNGS. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe faptul ca in duelul dintre Atletico Madrid si Barcelona se va inscrie cel putin un gol. Cel mult 5 lei se vor lua in calcul la cota marita, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Cota 35 pentru minim un gol in Atletico Madrid-Barcelona inseamna ca daca se va marca in meci vei castiga 175 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul il vei primi ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie plasat in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana sambata, ora 21:45, utilizand codul ZFBNGS
  • Mizeaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe faptul ca vor fi marcate peste 0.5 goluri in partida dintre Atletico Madrid si Barcelona
  • Maxim 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca se va marca in meci miza se va rambursa, in vreme ce restul pana la maxim 175 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie plasat in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Risc foarte mic ca promotia sa nu fie castigatoare >>>